
آنچه در پیش رو میخوانید نمونهای بسیار کوچک است از نحوه زندگی و حکومتداری منادیان برپایی حکومت مستضعفان.
اینها پایهگذاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
روحالله خمینی در سال ۵۸ گفته بود: پشتیبان ولایتفقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد، این استراتژی همچنان در دهه چهارم جمهوری اسلامی است نیز میشود اما نه برای حفاظت از مملکت، درواقع این روزها باید پشتیبان ولایتفقیه بود تا بشود هر چه کرد و هر چه خواست حتی تصاحب منطقه حفاظتشده حیاتوحش ملی، یا منطقهای از مناطق ثبتشده میراث فرهنگی!
روایت اول : غلامعلی حداد عادل
قصر حداد عادل در «دارآباد» مشرفبه نیآوران ساختهشده است.
این قصر چندین میلیارد تومانی، همراه با گارد حفاظت مخصوص و همچنین سپاه حفاظت انصار المهدی محافظت میشود.
این محل اما یکی از مناطق حفاظتشده ملی حیاط وحش بزرگ ایران بود که بعد از انقلاب غارت و اغلب حیوانات نایاب آن به یغما رفت و سپس به تملک بنیادمستضعفان درآمد و بعد در اختیار غلامعلی حداد عادل گذاشته شد.
قصر به سبک قدیمی و تاریخی بازسازیشده و ازنظر امنیتی به تجهیزات پیشرفته مجهز است.
دور این قصر اکنون حصار کشیده شده و کوهپیمایی از آن مسیر ممنوع اعلامشده است.
غلامعلی حداد عادل پدرزن مجتبی خامنهای و یکی از نزدیکترین چهرههای حکومت به خامنهای است.
روایت دوم : علی اکبر ولایتی
قصر علیاکبر ولایتی نیز متعلق به یکی از امرای ارتش شاهنشاهی بوده که ولایتی تصرف کرده است. ولایتی برای توجیه این تصرف، وقتی وزیر امور خارجه بود، در جریان یکی از سفرهایش به امریکا و سازمان ملل با صاحبخانه که در امریکا راننده تاکسی است، وارد معامله شد. دلال این کار عباس ملکی کارگزار ولایتی در وزارت خارجه بود. در این دیدار ولایتی وعده پرداخت معادل قیمت خانه به دلار زمان شاه را داد تا تصرف خانه را حلال اعلام کرده و سند بدهد. آن امیر ارتش شاه قبول نکرد و ولایتی در این قصر تصرفی که آن را گسترش داده و بازسازی کرده است مستقر باقی ماند.
علیاکبر ولایتی پس از پیروزی انقلاب ایران (۱۳۵۷)، چند ماهی بهعنوان معاون وزارت بهداری، انتخاب شد و پسازآن نمایندهٔ مردم تهران در اولین دورهٔ مجلس شورای اسلامی بود و بعدازآن به مدت شانزده سال، در دورههای ریاست جمهوری سیدعلی خامنهای و اکبر هاشمی رفسنجانی، بهعنوان وزیر امور خارجه فعالیت کرده است.
علیاکبر ولایتی، ازآنجاکه در تمامی مسئولیتهایش منصوب خامنهای است مشمول «قانون چندشغله بودن نیست» وی هماکنون مشاور امور بینالملل رهبر ایران، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی است اما اینهمه مسئولیتهای وی نیست، او هماکنون :
سهامدار اصلی بیمارستانهای عرفان
عضو شورای سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی ایران (۲۶ آبان ۱۳۹۴ تاکنون)
عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام (از بدو تأسیس تاکنون)
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی (از سال ۱۳۶۸ تاکنون)
رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران
عضو هیئتمدیره نظام پزشکی تهران (از ۳ مهرماه ۱۳۷۰)
عضو شورای عالی سیاستگذاری دائرهالمعارف دفاع مقدس
عضو پیوسته منتخب فرهنگستان علوم پزشکی ایران (از سال ۱۳۶۹)
عضو هیئتامنای بنیاد دائرهالمعارف اسلامی
عضو هیئتامنای دانشگاه علوم پزشکی تهران (از سال ۱۳۷۰ تا سال کنون)
عضو هیئتامنای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (از سال ۱۳۷۰ تاکنون)
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری (از سال ۱۳۷۰ تاکنون)
عضو شورای عالی انستیتو تحقیقاتی سل و بیماریهای ریوی کشور (از سال ۱۳۷۱)
رئیس هیئت تحریریه مجله پزشکی جمهوری اسلامی ایران
رئیس هیئتمدیره انجمن متخصصین بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (از سال ۱۳۷۱ تاکنون)
رئیس شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان ایران (از ۱۳۷۱ تاکنون)
رئیس گروه اسلام معاصر ـ بنیاد دائرهالمعارف اسلامی (از سال ۱۳۷۷)
رئیس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی سل و بیماریهای ریوی
نماینده فرهنگستان علوم پزشکی در هیئتامنای فرهنگستانها
دبیر شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان ایران
مدیرمسئول و صاحبامتیاز مجله بیماریهای عفونی گرمسیری
عضو شورای عالی نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران (از ۱۳۷۰ تاکنون)
رئیس گروه علمی طب سنتی و طب اسلامی فرهنگستان علوم پزشکی (از ۱۱ تیرماه ۱۳۷۱ تاکنون)
رئیس هیئتمدیره انجمن متخصصین بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (از سال ۱۳۷۱ تاکنون)
نماینده فرهنگستان علوم پزشکی در هیئتامنای فرهنگستانها (از ۱۸/۵/۱۳۷۳ تاکنون)
عضو هیئت تحریریه مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ـ درمانی قزوین
عضو انجمن اسلامی فارغالتحصیلان اروپا، آمریکا و اقیانوسیه (از ۱۳۷۴ تاکنون)
عضو افتخاری انجمن علمی پیوند اعضاء (از ۱۳۷۴ تاکنون)
عضو هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته تخصصی بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران (از ۱۳۶۵ تاکنون)
عضو هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته فوق تخصصی عفونی اطفال وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی (از ۱۳۷۱ تاکنون)
عضو هیئت ممتحنه و امتحانات برد تخصصی بیماریهای عفونی و گرمسیری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی (از ۱۳۶۵ تاکنون)
عضو هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته و فوق تخصصی عفونی اطفال وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی (از ۱۳۷۴ تاکنون)
اینها مجموعهای است از مشاغل ایشان که احتمالاً بیش از اینها هم باشد، بخش بسیاری از این سمتها دولتی است و ورای قانون بازنشستگی فعلی قانون ممنوعیت دو شغله بودن نیز در مورد ایشان هرگز لحاظ نشده است، اما فقط محاسبه کنید که ایشان جای چند نفر را اشغال کرده که هرکدام میتواند سرپرست یک خانواده باشند؟! و بالاخره مافیای قدرت و ثروتی که نامبرده از طریق اینهمه پست و مقام به دست میآورد!
ولایتی پیش از انقلاب عضو انجمن حجتیه حلقه مشهد بوده است و از همان ایام با خامنهای که وی نیز در کنار فیروزآبادی در این حلقه بوده است آشنا میشود و از آن زمان یکی از نزدیکترین چهرههای حکومت به خامنهای است.
روایت سوم : محمد غرضی
قصر مهندس غرضی وزیر اسبق پست و تلگراف و از تأثیرگذارترین چهرههای پشتصحنه سیاست خارجی جمهوری اسلامی (بهویژه در ارتباط با انگلستان) و همچنین امنیت و اختناق سالهای ابتدایی انقلاب نیز در نیاوران است.
این قصر افسانهای درست در قسمت شمالی کاخ نیاروان (جمالآباد) و در ابتدای منطقهای قرار دارد که اشرافیترین خانههای بعد از انقلاب تهران در آنجا ساختهشده است. در زمان شاه به هیچکس اجازه نمیدادند در این منطقه خانه دوطبقه بیشتر بسازد تا امنیت قصر نیاوران به خطر نیافتد. بعد از انقلاب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که به چنگ جمعیت موتلفه افتاد، همه زمینهای منطقه مصادره شد و در این میان یک زمین ۳۷ هزار متری سه نبش نصیب غرضی شد. ۵ سال طول کشید تا غرضی در این زمین قصر بنا نهد که همه کاشیها، درها، مجسمهها و شیرآلات آن از ایتالیا آورده شده است. قصر غرضی نیز کاملاً محافظتشده است.
این قصر ۷ در دارد که در مقابل همه آنها نگهبان پاس میدهد و کل قصر مجهز به سیستم امنیتی پیشرفته است. غرضی به دست دراز انگلستان در جمهوری اسلامی معروف است و دیدارها تعیینکننده در قصر او برگزار میشود.
محمد غرضی از سال ۱۳۵۳ زندگی سیاسی خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۵۵ برای ادامه مبارزات مخفیانه به خارج از کشور رفت و مدتی را در نجف به مبارزه ادامه داد. وی پیش از ترک کشور، به عضویت سازمان مجاهدین خلق ایران درآمده بود. بهواسطه سید علی اندرزگو با مبارزان در فلسطین، لبنان و سوریه مرتبط شد.
او در لبنان بانام مستعار «حیدری» توسط سازمان فتح آموزش چریکی دید. بعد از مدتی، خود او از آموزشدهندگان مبارزات چریکی در لبنان و سوریه شد.
سرلشکر پاسدار سید یحیی رحیمصفوی در خاطرات خود عنوان میکند، در ماههای پایانی حکومت پهلوی، زیر نظر محمد غرضی آموزش مبارزات چریکی را دیده است ،غرضی سپس به پاریس رفت و با خمینی به ایران آمد.
غرضی ازجمله بنیانگذاران سپاه و یکی از اعضا گروه ۴ نفره فرماندهی آن پس از پیروزی انقلاب ایران بود.
وی همچنین عضو گروه ۱۲ نفره هماهنگی و مسئول عملیات ضربت سپاه بود.
او ازجمله سپاهیانی بود که دو تن از فرزندان آیتالله طالقانی را بازداشت کردند که منجر به خروج او از تهران به نشانه قهر و سرآغاز اختلاف طالقانی با جمهوری اسلامی شد.
او ازجمله استانداران اولیه انقلاب در استانداری کردستان و استانداری خوزستان بشمار میآید کار وی در استانداریها پاکسازی و حذف نیروهای طاغوتی بوده است.
او در طی ۲۳ روز در کردستان ۱۶۰ نیروی وفادار به پهلوی و یا مخالف جمهوری اسلامی را اعدام کرد و پسازآن در دوره سرپرستی هاشمی رفسنجانی بر وزارت کشور، به استانداری خوزستان انتخاب شد، در این مدت خوزستان با مسائل مهمی ازجمله کودتای نقاب و سقوط خرمشهر درگیر بود.

هوشنگ صمدی، فرمانده تکاوران نیروی دریایی ارتش ایران که مدافعان خرمشهر درنبرد با عراق بودند بهتازگی در یک مصاحبه ویدئویی گفته است که محمد غرضی با اعدام این تعداد از افسران ارشد ارتش، ایران را در برابر حمله عراق به خرمشهر آسیبپذیر کرد.
آقای صمدی گفته بود استاندار خوزستان ۴۵ روز مانده به جنگ ۱۹ افسر ارشد را در میدان صبحگاه لشگر ۹۲ زرهی اهواز اعدام کرد. چه برای این لشگر میماند؟ ارتش با چه روحیهای میخواهد بیاید و بجنگد؟

یکی از مشهورترین جنایات وی در دوران استانداری خوزستان این است که به دستور وی: آشیخ باشخ خمیسی، از پیروان دیانت صائبین مندایی، در اهواز در خیابان دستگیر میشود و در مرداد ۶۷ در زندان یونسکو دزفول به دست علیرضا آوایی به جوخه اعدام سپرده شد، علت بازداشت وی در ابتدا دیانتش بود اما بهیکباره به همکاری با خلق عرب متهم و اعدام شد!
محل دفنش تا امروز نامشخص است.
او در سال ۱۳۶۰ بهعنوان وزیر نفت انتخاب و از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۶ بهعنوان وزیر پست و تلگراف و تلفن در دولت مشغول به خدمت بود.
پس از فرار احمد سلامتیان نماینده اصفهان در دوره اول مجلس شورای اسلامی به همراه بنیصدر، سید محمد غرضی در انتخابات میاندورهای شرکت کرد و به جایگزینی وی برگزیده شد.
در دوره ریاست جمهوری خامنهای، هیئتی از نمایندگان مجلس و رئیسجمهور که وظیفه داشت گزینه نخستوزیری را به رئیسجمهور معرفی کند، غرضی را هم بهعنوان یکی از گزینهها معرفی کرد که حزبی نبود اما مورد تأیید حزب جمهوری اسلامی نیز بود.
خامنهای رئیسجمهور وقت پسازاین که ولایتی موفق به کسب رای اعتماد بهعنوان نخستوزیر نشد، غرضی را برای نخستوزیری به مجلس معرفی کرد که او موفق به کسب رأی اعتماد نشد و سپس میرحسین موسوی معرفی و نخستوزیر شد.
این ناکامی سرآغاز ارتباط جدیتری برای غرضی و خامنهای شد، از همان زمان غرضی باآنکه سمتی در دولت خامنهای نداشت اما در اغلب دیدارهای دولتی در کنار غرضی بود او درواقع در دولت خامنهای نخستوزیر در سایهاش بود.
او همچنین ازجمله مؤسسین روزنامه رسالت، قدیمیترین روزنامه اصولگرای ایران و عضو اولین دوره شورای شهر تهران بود.
او هماکنون رئیس هیئت مدیره و مسئول مدیریت شرکت مشانیر، بزرگترین شرکت مشاور وزارت نیرو است.
روایت چهارم : علی اکبر ناطق نوری
قصر علیاکبر ناطق نوری ، این قصر قبلاً به هژبر یزدانی معروف تعلق داشته و بهدروغ بعد از انقلاب شایع شود یکی از مراکز ساواک است و به همین دلیل هم از اولین خانههایی بود که به تصرف درآمد و مدتی هم کمیته نیاوران در آنجا مستقر بود. سپس این قصر به مستضعفترین عضو جامعه روحانیت مبارز تهران، یعنی علیاکبر ناطق نوری رسید! قصر را طی چند سال بازسازی کرده و گسترش دادند. خانههای کوچک اطراف خریداری و به آن افزوده شد. ریاست جمهوری او در سال ۱۳۶۷ چنان قطعی بود که یک باند بالگرد هم در این قصر ساخته شد تا رئیسجمهور با بالگرد به مقر ریاست جمهوری برود و به خانه بازگردد!
این قصریکی از گرانترین و افسانهایترین قصرهای ایران است که حتی میگویند اگر درهای آن به روی عکاسان بازشده و عکسهایش منتشر شود، ایبسا شهرت جهانی پیدا کند. این همان قصری است که ناطق نوری آن را سالها پیش وثیقه قرار بازداشت ناصر واعظ طبسی، پسر آیتالله طبسی کرد! در همین قصر قسمتی از اشیاء عتیقه که رفیقدوست بانی استخراج و قاچاق آن به خارج از کشور بوده و هست نگهداری میشود؛ یعنی رفیقدوست به ناطق نوری هدیه کرده است!
این اشیاء عتیقه روی قیمت قصر ناطق نوری سنگینی میکند و کارشناس بینالمللی میخواهد تا بداند ارزش آن چقدر است. ناطق نوری استوار پشت رفیقدوست ایستاده است و از کنار غارت عتیقه ایران، قصر ناطق نوری عملاً یکی از موزههای گران دنیاست و به همین دلیل پیچیدهترین سیستم امنیتی – محافظتی را دارد. در اطراف این قصرها، برجهای متعلق به آقازادهها سر به فلک کشیده است که آپارتمانهای آن متری یک میلیارد تومان قیمت دارند.
در کنار کاخ ناطق نوری در فرمانیه او یک مجموعه لاکچری بانام حوزه علمیه هم راه انداخته است که عملاً تفرجگاه وی است تا حوزه علمیه.
مهدی صدرالساداتی یک روحانی اصولگرا در این مورد برای اولین بار افشاگری کرد و نوشت: شاید نیاز دیدهاند که از همین الآن طلاب را به بهشت عادت بدهند …
در میان کاخهای آقایان در لواسان که راه بروی یک گنبد بلند، مدرسهای زیبا با درهای چوبی گرانقیمت تأسیسشده است. کلیدش در دست آقای ناطق است!
وقتی تشریفات روحانیت زیاد شد، وقتی ساختمانها و ماشینها زیاد شد، بنیه فقهی اسلامی ضربه میخورد! واقعاً نمیدانم با این وضعیت چه کنم؟ این تشریفات باعث میشود روحانیت شکست بخورد! (صحیفه امام، ج. ۱۹، ص. ۴۲). این حرفهای روحالله خمینی در سال ۶۳ است که تقریباً ساختمانی نبود، الآن اگر بودند چه میکردند؟
ناطق نوری اگرچه از اردیبهشت از عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و ریاست بازرسی دفتر رهبر جمهوری اسلامی استعفا داد اما همچنان یکی از نزدیکترین افراد به خامنهای و همچنین حسن روحانی است، آنسان که بسیاری از او از یکی از مهرههای اصلی انتخابات ۱۴۰۰ نام میبرند.
روایت چهارم : محمود هاشمی شاهرودی
قصر آیت الله شاهرودی ریٔیس سابق قوه قضایٔیه یا همان سلطان سیگار ایران نیز در شمس آباد است ، شاهرودی که از سال ۱۳۷۷در این قصر سکنی گزیده بود، آنجا را به یکی از مکانهای تفریح و تفرج خواص تبدیل کرد ، آنچنان که یکی از اعضای سپاه پاسداران و محافظان این قصر گفته در حیاط دو هزار متری این قصر چند آهو رها کرده اند تا حاج آقا و اهل بیت از دیدن آنها از بالکن مشرف به باغ لذت ببرند و عصر ها قلیان بکشند و چای خرما میل بفرمایند !
محمود هاشمی شاهرودی اصالتش عراقی بود، او متولد نجف بود و سه برادرش در حکومت صدام در عراق اعدام شده بودند، پیش از ورودش به ایران الهاشمی النجفی بود بنیانگذار مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق بود و به پیشنهاد و حمایت آیت الله خمینی این گروه از مخالفان صدام حسین در عراق را تاسیس کرد و به روایتی رهبر آرمانی ایران برای بعد از سقوط دولت عراق در زمان جنگ ایران و عراق بود ، امری که محقق نشد .
او بعدها عضو هیات ریٔیس مجلس خبرگان و پس از مرگ ناگهانی هاشمی رفسنجانی جانشین او در مجمع تشخیص مصلحت نظام شد و درحالیکه عضو شورای گهبان نیز بود و همچنین ریٔیس هییٔت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سهگانه (نهادی کاملا مشابه مجمع تشخیص مصلحت با همان وظایٔف و مسیٔولیتها که در زمانی که هاشمی رفسنجانی مسیٔول مجمع تشخیص مصلحت بود برای تحدید قدرت وی تاسیس شد که این نهاد هم اکنون روی دست نظام مانده و عملا بی صاحب است ) او همچنین ۸ سال ریٔیس قوه قضایٔیه هم بود.
از او در ابتدای کار ریاست قوه قضایٔیه نقل شده بود «ویرانه ای» را تحویل گرفته است، اما فعالان مدنی می گویند در ده سال صدارت بر این قوه، تغییری ایجاد نکرد.
صدها مورد اعدام، موارد متعددی از مرگ در زندان، توقیف شمار قابل توجهی از مطبوعات، هزاران مورد بازداشت موقت و گزارش های متعددی از شکنجه و بازداشتگاه های انفرادی در دوره ریاست او بر قوه قضایٔیه به ثبت رسیده است، او گزینه جانشین خامنهای برای رهبری بود که اجل مهلتش نداد و در ۳ دی ۱۳۹۷ فوت نمود.
فرزندش سید علا هاشمی شاهرودی، در یادداشتی گفت که بیماری ریٔیس اسبق قوه قضاییه به دلیل بیاعتمادی به پزشکی مدرن و پیروی از طب اسلامی و توصیههای روازاده بوده که منجر به مرگ وی شده است.
اکبر طبری که فسادش این روزها جنجالی شده است در واقع محصول مدیریت وی است ، او در زمان شاهرودی مدیر حوزههای مالی و رفاهی بود.
هاشمی شاهرودی یکی از سلاطین اقتصادی و مافیایی ایران بود که ثروتش همچنان بعد از فوت او در دست فرزندانش دست به دست و مدیریت می شود.
روایت پنجم : حسن فیروز آبادی
در دی ماه ۱۳۹۶ نامه یک تشکل دانشجویی اصولگرا بانام «جنبش عدالتخواه دانشجویی» به دادستان تهران درباره محل زندگی آقای فیروزآبادی در ۲۵ سال اخیر (از سال ۱۳۷۲)، موضوع ویلایی لواسان وی رسانهای شد.
پسازآن سرلشکر حسن فیروزآبادی، رئیس سابق ستاد مشترک نیروهای مسلح با صدور بیانیهای درباره ماجرای موسوم به «ویلای لواسان» توضیح داد و گفت که این خانه مصادرهای «دفتر فوق سری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح (خود وی) بوده است.
جنبش عدالتخواه دانشجویی، در پیگیریهای خود نامهای به ستاد اجرایی که متصدی اموال مصادرهای است نوشت و ضمن درخواست ارائه توضیح درباره چگونگی تصرف این ویلا پرسید: «چه فرقی بین مسئولان رژیم پهلوی و جمهوری اسلامی در استفاده از بیتالمال در این خصوص وجود دارد؟»

در پی انتشار این نامه مسئول «ستاد اجرایی فرمان امام» -مالک فعلی این ویلا- در جلسه با اعضای تشکل گفت که «دستور تخلیه این ملک اولین بار سال ۹۲ توسط رهبر ایران» صادر شده بود و پس از پیگیری اعضای این جنبش، نامه پیگیری مجدداً ستاد به دفتر رهبر ایران ارسال شده و آقای خامنهای «بر نامه ستاد، پارافی مبنی بر تخلیه ویلای مزبور» مینویسد.
محمد جواد معتمدی، دبیر تشکل «جنبش عدالتخواه دانشجویی» افزود که آقای فیروزآبادی برای تخلیه تا اردیبهشت سال ۱۳۹۷ مهلت خواسته است.
اما پس از تخلیه نشدن ملک مصادرهای لواسان، این تشکل به دادستان تهران نامهای نوشت و جزئیات آن را رسانهای کرد.
در نامه جنبش عدالتخواه دانشجویی به دادستان ضمن تاکید بر تصرف رایگان این ویلا توسط سرلشکر فیروزآبادی به مدت ۲۵ سال آمده است: «لازم است ذکر شود جنبش عدالتخواه دانشجویی در صورت ادامه تعلل دستگاههای مربوطه در تخلیه ملک بیتالمال، حق اقدامات انقلابی را برای اجبار فرد نامبرده به تخلیه ویلای لواسان، برای خود محفوظ میداند.»
جنبش عدالتخواه دانشجویی پس از اتمام این مهلت به نقل از ستاد اجرایی اعلام کرد که ضابطین قضایی و نیروی انتظامی از اجری حکم تخلیه سر باز زدهاند.
رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح و مشاور رهبر ایران در امور نظامی با صدور بیانیهای نسبت به موضوع «ویلای لواسان» توضیحاتی ارائه کرد. آقای فیروزآبادی در این اطلاعیه گفت که «سند تحویل محلی در لواسان» توسط رهبر ایران به وی تحویل داده شده است.


وی در بیانیهای این ملک را که از سوی جنبش عدالتخواه دانشجویی در زمینی ۱۰ هزار متری اعلامشده بود، «ساختمان مخروبه با حدود ۴ اتاق معمولی و بدون هرگونه امکانات زیر سقف شیروانی مربوط به حدود ۷۰ تا ۱۰۰ سال پیش» توصیف کرد.
حسن فیروزآبادی ضمن اشاره بر اینکه این محل ۲۲ سال بهعنوان «دفتر فوق سری رئیس ستادکل» استفاده میشد، تاکید کرده است که «هیچ مرجعی حکمی ولایی، قانونی و یا قضایی برای تخلیه» دریافت نکرده است.
پلیس تهران نیز از نبودن دستور در پیوند با این ملک خبر داد.
حسین رحیم، رئیس پلیس تهران بزرگ نیز در واکنش به سؤالی درباره ویلای لواسان و دلیل تخلیه نشدن این ملک مصادرهای گفت: «در مورد این ویلا هیچ دستور قضایی از سوی مقام قضایی به پلیس ارجاع نشده است.»
رئیسکل دادگستری تهران روز سهشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ در پاسخ به خبرنگاران درباره تصرف ویلای ۱۰ هزار متری لواسان توسط رئیس سابق ستاد کل نیروهای مسلح گفت که تا امروز هیچ دادخواستی از سوی مراجع مالک درباره این موضوع صادر نشده است.
غلامحسین اسماعیلی افزود: «تا امروز از ناحیه نهادی که مالکیت قانونی ملک مذکور را داشته هیچ درخواست و دادخواستی مبنی بر تخلیه، خلعید و رفع تصرف به مرجع قضایی در تهران و حوزه لواسان واصل نشده و درنتیجه از ناحیه دستگاه قضایی هیچ حکم و دستوری در این جهت صادر نشده است.»
وی «مماشات دستگاه قضایی در اجرای حکم» را تکذیب کرد و گفت: «این ادعا که با مماشات دستگاه قضایی در اجرای حکم تصرف ادامه یافته، کذب است و ناشی از بیاطلاعی اظهارکنندگان این ادعاست و تاکنون چنین حکمی از سوی دستگاه قضایی صادر نشده چون تقاضایی نبوده است.»
رئیسکل دادگستری تهران در پایان اضافه کرد که ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه امروز سهشنبه، دادخواستی از «نهاد ذیربط مبنی بر رفع تصرف از این ملک به حوزه قضایی لواسان واصلشده است.» و قرار است که هفته آینده دادگاه نسبت به ین موضوع رسیدگی کند.
ستاد اجرایی نهادی غیردولتی با فعالیتهای بانکی، مالی، نفتی، مخابرات و صنعت دارو و دامپروری است که زیر نظر رهبر ایران فعالیت میکند و مسئولیت اداره اموالی که بر اساس اصل ۴۹ قانون اساسی و دیگر قوانین در اختیار «ولیفقیه» است را نیز بر عهده دارد.
این ستاد پس از مرگ آیتالله روحالله خمینی برای اداره و تصرف وجوه و اموالی که مالک مشخص ندارند، ارثی که وارثی ندارد و مصادره اموال خروج از ذمه (ذمه=غیرمسلمانانی مالیات و جزیه پرداخت میکنند و در ازای آن حکومت اسلامی جان و مال آنان را باید حفظ کند) آغاز به کار کرد.
همچنین تملک و اداره برخی امور مصادرهای بر اساس اصل ۴۹ قانون اساسی نیز بر عهده این ستاد است. بر اساس این قانون «دولت موظف است ثروتهای ناشی از ربا، غصب، رشوه، اختلاس، سرقت، قمار، سو استفاده از موقوفات، سو استفاده از مقاطعهکاریها و معاملات دولتی، فروش زمینهای موات و مباحات اصلی، دایر کردن اماکن فساد و سایر موارد غیر مشروع را گرفته و به صاحبان حق رد کند و در صورت معلوم نبودن او به بیتالمال بدهد.» این حکم باید با رسیدگی و تحقیق و ثبوت شرعی بهوسیله دولت اجرا شود.
بسیاری از اموال و املاک متعلق به رژیم پهلوی، نزدیکان دربار و افراد ثروتمند، پساز انقلاب در تملک نهادها و بنیادهای زیر نظر دفتر رهبری درآمد. برخی از این زمینها و خانهها بهصورت اجاره در اختیار ادارات و نهادهای دولتی و مذهبی قرار میگیرد و برخی دیگر بهصورت رایگان محل زندگی چهرههای مهم حکومت ایران شده است.
ادعای آقای فیروزآبادی و اینکه این مکان ، محل فوق سری ستاد کل نیروهای مسلح بوده است وقتی زیر سؤال میرود که وی بیش از ۲ سال بود که دیگر رئیس ستاد کل نبوده و همچنان ویلا را برای کارهای «فوق سری» خود نگهداشته بود!
بهر روی این ویلا بهظاهر تخلیهشده و در اکنون در اختیار ستاد اجرایی فرمان امام است.
روایت ششم : علی شمخانی
املاک و داراییهای علی شمخانی از نسل اول سپاه پاسداران و دبیر شورای عالی امنیت ملی و همچنین آذرمیدخت طباطبایی همسر علی شمخانی و دختر و داماد او مشهورتر از آن است که اطلاعی از آنها نداشته باشید.
خانواده شمخانی اصلیترین فعالیتشان اکنون برجسازی در مناطقی است که قیمت برجها و زمینهای آن نه میلیاردی که نجومی است.
او چندین ملک میلیاردی با متراژهای بالا در خیابان وزرا (خالد اسلامبولی) و سلطنتآباد (پاسداران) و همچنین لواسان ساخته است و در اختیار دارد.
دختر شمخانی و همسرش همچنین نمایندگی «ایران خودرو» را با شش هزار متر زمین خریدهاند و در لواسان نیز مشغول ساخت و ساز هستند.
برج خانوادگی در خیابان فرشته در ملکی ۲۶۰۰ متری به نام همسر شمخانی است و این خانواده املاکی نیز در اهواز و دزفول و شمال دارند.
اگرچه در بسیاری از این برجها و کاخهای نجومی علی الخصوص کاخ شاهرودی و کاخ شمخانی در لواسانات ردّ پای اکبر طبری معاون اجرایی رئیس سابق قوه قضائیه که اکنون در بازداشت است دیده میشود اما در هیچکدام از اتهامات طبری این موارد دیده نشده است.
شمخانی در برابر این افشاگریها اعلام کرده است: جریانات سیاسی مشکوک به دنبال ترور شخصیت مقامات عالی کشور هستند، در این موضعگیری آمده است، «خبرسازیهای مغرضانه و هدفمند که طی ماههای گذشته علیه دریابان شمخانی و خانواده ایشان انجامشده، ناشی از برخی اغراض سیاسی بوده که در صورت لزوم سرشاخههای داخلی و خارجی آن معرفیشده و به اطلاع رسانهها خواهد رسید.»
در موضعگیری شمخانی علیه افشاگریها اما اسناد مربوط به املاک و داراییها و ساختوسازهای شمخانی و اطرافیانش همچون دامادش رد و تکذیب نشده است.
سردار اسلام هستید، آبروی شما آبروی نظام است!
چندین کانال ارزشی با مخاطبان نسبتاً پرشمار نیز به این افشاگریها واکنش نشان دادهاند ازجمله کانال تلگرامی «قدس» که نوشت، «سخن ما با آقای شمخانی این است که جنابعالی فقط آقای شمخانی نیستید. سردار اسلام هستید، دبیر شورای عالی امنیت ملی هستید و مورد اعتماد رهبری معظم انقلاب و ریاست جمهوری اسلامی. خواهناخواه آبروی شما آبروی نظام است. پس دفاع از خود و پاسخ به شایعات تنها حق شخصی شما نیست بلکه حق انقلابی و ملی ما هم هست. اگر شایعهپراکنها دروغ میگویند با صدای رسا تکذیب کنید و اگر راست میگویند بااقتدار و عزت کنارهگیری کنید.»
روایت هفتم : صادق آملی لاریجانی
به اسم مدرسه علمیه، کاخ ساختند!
آملی لاریجانی ریس قوه قضائیه در زمینی موقوفه آنهم با تجاوز به حریم عمومی خیابان حوزه علمیهای ساخته در نهایت لاکچری بودن که قرار است طبقات اول و دوم آن نیز مرکز خرید بشود!
ساخت این مدرسه علمیه که به نام حضرت ولیعصر در شهر قم صورت گرفته است علیرغم آنکه لوکس و لاکچری بودن این مدرسه علمیه نسبت به حوزهها ومدارس علمیه دیگر سبب شده است که توجهات بسیاری را معطوف خود کند بلکه پرونده حسابهای غیر معمول و اختلاس در قوه قضائیه، موضوع اکبر طبری و دهها فساد دیگر پیرامون خاندان لاریجانی را زنده کند.
آیتالله محمد یزدی نیز چندی پیش خطاب به آملی لاریجانی گفته بود که به اسم مدرسه علمیه، کاخ ساختی! آیا ارث پدرت بود؛ از کجا آوردی ساختی؟
صادق آملی لاریجانی هم پاسخ داده بود که «نخیر ارث پدرم نبود! مگر اینهمه مدارس دیگر ارث پدرشان است؟»
محمد یزدی در ادامه انتقادات و افشاگریهایش درباره صادق لاریجانیآملی گفته است: فلانی میگوید آگه این کار را نکنید نجف میروم! خوب بروید، آیا با رفتن شما قم بههم میخورد؟ شما در قم بودنتان هم خیلی مؤثر نبود؛ چه رسد که نجف بروید. رئیس دفتری که ۱۰ سال، جای مهمی را اداره کرده (اکبر طبری) دستگیر میشود، بعد اعتراض میکند که چرا گرفتید؟!
آغاز حملات به کاخ آملی لاریجانی از آن جایی بود که یک روحانی در شبکه یک تلویزیون ایران گفت قبل از برخورد با “مگامال و مسجد لاکچری باید دست بگذارید روی حوزه علمیه مجلل. قبل از ویلای لواسان باید دست بگذارید روی حوزه لواسان.
او گفت: “مجللترین حوزهها الان برای کیست؟ رئیس قوه قضاییه سابق است.”
در نقل قول منسوب به محمد یزدی هم او علیه صادق لاریجانی گفته: ” به اسم مدرسه علمیه، کاخ ساختند”.

چندی پیش یک نماینده قم هم در مجلس از ساخت مدرسه علمیه آقای لاریجانی انتقاد کرد و گفت: “زمینهایی در قم به افراد خاص و نهادهای خاص واگذار شده که هکتار این زمینها بالا بوده و متاسفانه قرارداد این زمینها غیر منصفانه است.
مدرسه علمیهای که رئیس قوه قضائیه در شهر قم احداث کرده، نظم شهری را در آن منطقه مختل کرده و علاوه بر آن تبعات اجتماعی بسیار بالایی روی دست نظام گذاشته است.
مورد دیگر به پرونده زمینخواری در لواسان مربوط میشود.
چند ماه پیش گروهی از هواداران آیتالله خامنهای، با عنوان جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامهای از تخلف در ساخت شهرکی مشهور به “باستیهیلز”، نامی مشابه بورلی هیلز در لسآنجلس، انتقاد کردند و گفتند باید به نقش ادعایی صادق لاریجانی و علیاکبر ناطق نوری در این زمینه رسیدگی شود.
خبرگزاری مهر هم به تازگی نوشته است: انتظار میرود رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که نزدیک به ۱۰ سال سکانداری قوه قضائیه را برعهده داشت… در بیانیهای جدید ضمن تمکین عملی به دیدگاههایش در دوران قاضی القضاتی، موضع خود در قبال پرونده اکبر طبری، را اصلاح کند.
درباره انتقادها چه گفته شده است؟
مرتضی مقتدایی، عضو مجلس خبرگان، که تلویحا درستی نقل قولها از محمد یزدی را تایید کرده گفته است: «به نظرم همین شخص اگر کار خلافی داشته، اگر صلاح میدانستند، همان وقت تذکر میدادند، ولی اگر صلاح نمیدانند و سکوت کردند، باید همیشه سکوت کنند. اگر کسی سر پستی بود و رفت، بعد انتقاد کنند این کار درستی نیست»
علی مطهری، از نمایندگان سرشناس مجلس ایران هم گفته بهتر بود انتقاد از آقای لاریجانی به طور خصوصی مطرح میشد.
آقای مطهری گفته است: مطرح شدن این حرفها از سوی روحانیون و مقامات عالی کشور خوب نیست. بهتر است روحانیون انتقاداتشان را خصوصی مطرح کنند. مطرح شدن این صحبتها در فضای رسانهای بر روحیه مردم اثر میگذارد و شائبه رقابت بین آنها را ایجاد میکند.
روزنامه اصلاحطلب شرق نوشته: آنها که تا پیش از این هیچگونه نقدی را بر قوه قضائیه برنمیتابیدند و نقدهای جریان یا چهرههای اصلاحطلب و مستقل را در راستای دشمنی و تضعیف این قوه تفسیر میکردند چطور خودشان یکشبه منتقد شدهاند؟
اعتماد، دیگر روزنامه اصلاحطلب هم نوشته: “او که روزگاری به گواه اظهارات فعالان سیاسی، نقدش مساوی بود با اقدام به جرم، حالا به صورت روزانه در برنامههای زنده شبکههای مختلف صداوسیما نقد میشود … اما همچنان یک سوال به قوت خود باقی است، آن هم اینکه اقدامات صداوسیما و همراهی اصولگرایان در انتقاد از مسئولان سابق قضایی برای مقابله با فساد است یا موضوع به شخص آملیلاریجانی بازمیگردد؟”
چه انتقادها و اتهامهایی علیه صادق لاریجانی مطرح است؟
صادق لاریجانی در میانه اعتراضات سال ۱۳۸۸ رئیس قوه قضاییه ایران شد.
در جریان سرکوب آن اعتراضات چند هزار نفر از فعالان سیاسی، روزنامهنگاران و معترضان از میان مردم عادی بازداشت شدند و برخی از آنها تحت شکنجه قرار گرفتند و وادار به اعتراف علیه خود شدند.
برگزاری دادگاههای دستهجمعی که متهمان بعدها آن را “نمایشی” خواندند یکی از موضوعات مورد انتقاد در این زمینه بود.

سرکوب مشابهی هم در جریان موج اعتراضات دی ماه ۱۳۹۶ از طرف قوه قضاییه ایران تکرار شد.
در مقطعی از ریاست صادق لاریجانی بر قوه قضاییه اجرای احکام اعدام در ایران شدت گرفت.
چندین زندانی سیاسی در این زمان در زندانها در شرایط مشکوکی درگذشتند.
همچنین ایران یکی از بزرگترین زندانهای روزنامهنگاران در جهان بود.
گزارشهای مختلف حاکی از آن است که وضعیت زندانیان عادی در مواردی حتی وخیمتر از زندانیان سیاسی است.
صادق لاریجانی علاوه بر این انتقادهای حقوق بشری، با انتقادها و اتهامهایی در زمینه فساد مالی نیز روبرو بوده است.
به جز ابهاماتی که درباره رابطه او با اکبر طبری وجود دارد، یکی از این موارد دیگر افشای ۶۳ حساب بانکی مربوط به قوه قضاییه به نام شخص آقای لاریجانی بود.

صادق لاریجانی همچنین برای عدم رسیدگی شفاف به پرونده زمینخواری برادرش جواد لاریجانی و ماجرای زد و بند برادر دیگرش فاضل لاریجانی با سعید مرتضوی مورد انتقاد بوده است.
صادق لاریجانی کیست؟
صادق اردشیر لاریجانی، که برخی رسانههای ایران او را صادق آملی نیز معرفی میکنند، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو شورای نگهبان است.

علی خامنهای هنگام انتصاب او به ریاست مجمع تشخیص او را دارای«سابقه برجسته و ارزشمند» خواند و گفت ریاستش بر قوه قضاییه “پرتلاش و عالمانه و مخلصانه” بوده است.
آقای لاریجانی پیش از انتصاب ابراهیم رئیسی به ریاست قوه قضاییه، نزدیک به ۱۰ سال با حکم آیتالله خامنهای رئیس قوه قضاییه بود.
برخلاف بیشتر مقامهای ارشد قضایی ایران که سابقه حضورشان در این نهاد به دهه شصت میرسد، صادق لاریجانی قبل از ریاست قوه قضاییه تجربهای در این زمینه نداشت.
او از سال ۱۳۷۷ عضو مجلس خبرگان و از سال ۱۳۸۰ عضو شورای نگهبان بود.
پدر او میرزا هاشم لاریجانی، روحانی سرشناسی بود و پدرزنش، آیتالله وحید خراسانی نیز یکی از مراجع تقلید شیعه است.
علی لاریجانی، برادر او، رئیس مجلس ایران بود و هم اکنون نماینده تام الاختیار خامنه ای در ماجرای قرارداد ۲۵ ساله ایران با چین است.