درآمدهای نفتی ایران به میزان بیسابقهای رسیده است، اما شهروندان ایرانی تاثیر مثبتی در زندگیشان احساس نمی کنند. بسیاری به رفتارهای مفسدانه هیأت دولتی که عمدتا از نیروهای سابق سپاه تروریستی تشکیل شده است، اشاره می کنند.
جواد اوجی، وزیر نفت، روز ۴ فروردین گفت که «صادرات و درآمد نفت خام ایران در حال حاضر در بیشترین حد خود از زمان تحریم صنعت نفت ایران در سال ۱۳۹۷ قرار دارد.»
توییت وی با نقل قولی از علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، که دولت ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران، را به دلیل دور زدن تحریم های آمریکا مورد تمجید و ستایش قرار می داد، همراه بود.
خبرگزاری فارس که وابسته به سپاه پاسداران تروریستی است، اواسط بهمن ماه گزارش داد که درآمد حاصل از صادرات نفت کشور طی پنج ماه نخست دولت رئیسی از رشد تقریباً ۵۰۰ درصدی برخوردار بوده است.
این ادعا و دیگر آمارهای ارائه شده توسط مقامات رژیم، که بیشترشان فاقد هر گونه مدرکی است، بحث های زیادی را در ایران مبنی بر این که این سودها به کجا می رود، به راه انداخته است.
اوجی، وزیر نفت، در حالی که خودش عضو سپاه نبوده، فرماندهان سابق سپاه و نیروهای امنیتی را در وزارتخانهاش به کار گرفته است.
دیگر اعضای کابینه رئیسی توسط دستگاه قضایی خود جمهوری اسلامی به فساد و اختلاس متهم شده اند، در حالی که برخی دیگر مورد اتهام اقدامات تروریستی قرار گرفته اند و توسط غرب «تحت تعقیب» هستند و یا تحریم شدهاند.
یکی دیگر از چهره های بدنام سپاه در کابینه کنونی، رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی، است که وزیر نفت محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری پیشین، بود.
قاسمی که فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء سپاه نیز بوده است، به دلیل دست داشتن در بسیاری از معاملات اقتصادی فاسد و مافیایی سپاه تحت تحریم های آمریکا قرار گرفته است.
او با سابقه ۴۰ سال خدمت در سپاه، سمت هایی از فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیاء گرفته تا معاونت اقتصادی نیروی زمینی سپاه پاسداران تروریستی را بر عهده داشته است.