اختصاصی ایران بریفینگ
مقدمه:
سپاه پاسداران حکومت جمهوری اسلامی همواره با دروغ گویی و پنهان کردن واقعیات و نیز تحریف و تنوین اذهان عمومی، سعی بر آن داشته تا خود را نیرویی قدرتمند و دارای تولیدات تسلیحات مدرن جلوه دهد تا به این شکل اقتدار خود را وسیلهای برای اعمال سرکوب و خفقان جامعه از طریق تبلیغات کذایی به کار بگیرد. از طرفی با مصرف کردن بودجههای کلان برای خرید اسلحه و مهمات جنگ افزار از کشورهای تولید کننده و یا بازار سیاه، مشکلات و فقر عمومی در جامعه را زیر پا گذاشته و در حاصل مشکلات جامعه و گرانی و تنگدستی جامعه برایش هیچ ارزشی نداشته و صرف به قدرتمندتر شدن خود می اندیشد و به دست آوردن قدرت مطلق داشتن در ایران ، آن هم به هر قیمتی و به هر شکل ممکن.
در مورخ دوشنبه ٣٠ دی ماه ١٣٩٢ برابر با بسیتم ژانویه ٢٠١٤ یکی از فرماندهان سپاه پاسداران به نام علی فدوی با درجه سردار دریادار که مسوولیت فرماندهی نیروی دریایی سپاه پاسداران را بر عهده دارد، در جریان بازدید و تقدیر از مجموعه رزمندگان، فرماندهان، کارشناسان و مدیران مجموعه موشکی عاصف بر لزوم حفظ و تقویت توان و آمادگی برای انجام ماموریتها و راهبردهای امنیتی و دفاعی نظام جمهوری اسلامی تأکید کرد. این فرمانده سپاه اینگونه سخنان خودرا آغاز نمود که:
توان موشکی ساحل به دریا یکی از مؤلفه های توانمندی ما در حوزه دفاعی و امنیتی است .
به گزارش سپاه نیوز: سردار دریادار پاسدار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه خاطر نشان کرد: مشکل ما با استکبار جهانی و در صدر آن با نظام سیاسی حاکم بر آمریکا، مشکل سیاسی و اقتصادی نیست بلکه اصل دعوای ما به ماهیت حق و باطلی این دو جریان برمی گردد.
دریادار فدوی گفت: آمریکاییها طی سالهای اخیر چندین جنگ منطقهای را به راه انداختهاند تا از نتایج و پیروزی حاصل از آن برای شروع یک جنگ نظامی علیه ما استفاده کنند، اما پیامد این جنگها چیزی جز ناکامی برای آنان و تقویت توان بازدارندگی برای ما به همراه نداشته است.
وی با اشاره به نقش نیروی دریایی سپاه در ایجاد قدرت بازدارندگی، برخی از مولفههای توانمندی این نیرو را برشمرد و افزود: توان موشکی ساحل به دریا یکی از مولفههای توانمندی و توان بازدارندگی ما در حوزه دفاعی و امنیتی است.
حال جالب اینجاست که توجه داشته باشیم سخنان این فرمانده سپاه دقیقا چندروز پس از منتشر شدن این خــــــــــــــبر بر زبان رانده شد که به گزارش ایتارتاس و رسانه های گروهی روسیه، به دلیل آنکه روسیه قرارداد فروش سامانه دفاع موشکی اس ٣١١ ام یو ١ به ایران را متوقف کرد، ایران قصد دارد که با روسیه برای خرید سامانه پیشرفته و مجهزتری برای جایگزینی سامانه پیشین وارد گفتگو و رایزنی شود.
بنابر گزارش رسانه های گروهی روسیه در ١٣ ژانویه، به دلیل توقف این قرارداد در سال ٢٠١١ از سوی روسیه، وزارت دفاع ایران چندی پیش گروهی از کارشناسان را به روسیه اعزام کرده تا درباره خرید سامانه دفاعی جدید به گفتگو بپردازند. دولت ایران همچنین آمادگی خود برای اعزام گروهی دیگر برای گفتگو در این زمینه را در آینده نزدیک اعلام کرده است. به گزارش رسانه های گروهی روسیه، دولت ایران پس از رایزنی با سفیر ایران در روسیه بر این باور است که با وجود آن که امکان دارد روسیه قرارداد سامانه موشک دفاع هوایی اس ٣١١ ام یو ١ را دوباره از سر بگیرد، اما جایگزین نمودن سامانه دفاع موشکی پیشرفته تر با سامانه اس ٣١١ همچنان راه حلی برای مسئله کنونی به حساب می آید.
از طرفی هم اگر چه این معامله و توافقها بنابر گزارش وزارت نفت ایران، مبادله نفت ایران با کالاهای روسی را تکذیب کرد، اما خبرهای درز کرده از منابعی در دولت روسیه تایید می کند که مذاکره در این خصوص ادامه دارد. همچنین اطلاعات درز کرده دیگری حاکی از این است که سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه هنگام سفر به ایران در دسامبر ٢٠١٣ میلادی در این باره با مقامات ایرانی گفتگو کرده است. این قرارداد احتمالی شامل اقدام روسیه به خرید روزانه ٥٠٠ هزار بشکه نفت ایران است که به معنی افزایش پنجاه درصدی صادرات نفت ایران و دستیابی این کشور به یک و نیم ملیارد دلار درآمد بیشتر در ماه است.
در مقابل نیز، روسیه برای به حرکت درآوردن چرخ کارخانهها و شرکتهای خود، تولیدات متنوع شامل ماشین آلات، تجهیزات و غیره را به ایران خواهد فروخت. اما از آنجا که روسیه خود از صادرکنندگان عمده نفت و گاز است، این توافق نامهها احتمالا شامل فروش سامانه موشکی پدافند هوایی ” آنتی ٢٥٠٠ ” به جای سامانه موشکی اس ٣٠٠ میشود. روسیه و ایران در سال ٢٠٠٧ میلادی قراردادی درباره فروش سامانه موشکی اس ٣٠٠ به ایران به ارزش ٨٠٠ ملیون دلار امضا کردند. اما دمیتری مدودف رئیس جمهور سابق روسیه در سال ٢٠١٠ میلادی به خاطر فشارهای آمریکا و اسرائیل و در راستای پذیرش قطعنامههای سازمان ملل این قرارداد را لغو کرد.
در جریان همین لغو قرارداد نیز این مسئله باعث شد تهران در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد به دادگاههای بینالمللی متوسل شود و بیش از ٤ میلیارد دلار از مسکو به عنوان خسارت درخواست کند.
السفیر در این خصوص نوشت: دیدار ماه سپتامبر ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه و حسن روحانی رییس جمهور ایران در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای در بیشکک، این مشکل را حل کرد و توافق شد سامانه موشکی ضدهوایی پیشرفته تری نسبت به سامانه اس٣٠٠ به ایران تحویل شود که ارزش آن از ارزش قرارداد لغو شده، بیشتر خواهد بود.
این بخشی از سیاستهای ضد انسانی سپاه پاسداران است که در پشت پرده انجام میشود و همزمان نیز مبالغ هنگفت برای این منظور هزینه میشود. هزینههایی که میتواند بسیاری از کارخانجات و کارگاههای ورشکسته شده را در ایران از نو زنده کند و نیز فرصتهای شغلی بسیاری ایجاد کند. اما آنچه که سپاه پاسداران به آن فکر نمیکند، مشکلات جامعه و فقر است.