به گزارش ایران بریفینگ و به نقل از پایگاه رسمی سپاه پاسداران «سپاه نیوز» علی پیرجاهد مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت عباس استان اردبیل در کارگروه اقتصادی مجمع بسیج استان اردبیل اظهار داشت: در راستای انسجام اجرای برنامههای بسیج سازندگی، بانک اطلاعات فعالیت این سازمان در اردبیل تشکیلشده و تلاش و جدیت بر این است تا بتوانیم با توسعه فعالیتها در سطح استان زمینهساز عمران و آبادانی هر چه بیشتر در منطقه شویم.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت عباس استان اردبیل افزود: ۲۹۳ کارگاه تولیدی به دست سپاه پاسداران در این استان راهاندازی شده و زمینه برای ایجاد اشتغال برای بیش از هشت هزار نفر در مناطق محروم و روستایی استان فراهمشده که این امر نقش بسزایی در توسعه اشتغال و تولید در استان داشته و بخش مهمی از مشکلات در این زمینه را برطرف کرده است.
رئیس کارگروه اقتصادی مجمع بسیج استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: توسعه اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی و اشتغالزا از مهمترین اولویتها و برنامهها در راستای توسعه استان به شمار میرود که درنتیجه آن شاهد برونرفت از رکود اقتصادی و خودکفایی هر چه بیشتر خواهیم بود.
برای اطلاعات بیشتر می توانید صفحه تلگرامی ما را عضو شوید
گفتههای این مدیر میانی سپاه پاسداران مبنی بر اشتغالزایی ۸ هزار نفر در حالی است که قاسم رحیمی در ۵ اسفند ۱۳۹۶ به نقل خبرگزاری مهر در شورای هماهنگی دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اردبیل تصریح کرده بود: نرخ بیکاری در استان اردبیل سال گذشته ۱۳.۵ درصد بوده است که در پائیز سال ۱۳۹۶ به ۹ درصد رسیده و با توجه به جمعیت استان اردبیل می بایست در حدود ۲۹۰۰۰ نفر بوده است و اکنون با این خبر سپاه پاسداران طبعاً باید مشکل بیکاری در استان اردبیل تا حدود بسیار بالایی مرتفع شده باشد.
این در حالی است که به گزارش تابناک اردبیل، طبق گزارش جدید مرکز آمار ایران، استان اردبیل در تابستان سال ۱۳۹۷ نرخ بیکاری در استان اردبیل ۱۴٫۹ درصد اعلام شده .
یعنی با وجود ایجاد فرصت کاری برای ۸۰۰۰ نفر نرخ بیکاری در اردبیل که طبیعتا باید کمتر بشود بیشتر شده !
فرماندهان سپاه پاسداران همواره به بیان سخنان غیرواقع و جعلی مشغولاند و در قبال این اشتغالزاییهای دروغین و برگزاری کارگاههای روزافزون در سراسر کشور که به نظر واقعیت نمیآید فقط برای تبلیغات در جهت اقناع افکار عمومی اقدام نمیکنند، آنها بر پایه این آمارها برای جلب اعتبار و بودجه بیشتر از کشور مشغولاند و هیچ دستگاه نظارتی هم بر اعمال آنها وجود ندارد.