ایران بریفینگ – نیروهای بسیج که به ادعای مقامات جمهوری اسلامی متشکل از آحاد مردم است، در واقع پیاده نظامی هایی هستند که تحت آموزش نیروهای تندروی سپاه پاسداران قرار گرفته و با هدایت و مدیریت از سوی این ارگان، در جهت سرکوب جنبش های اجتماعی، ارعاب و ایجاد فضای بسته سیاسی وارد عمل می شوند. بسیج به عنوان، عامل میدانی و اجرایی سیاست ها و منافع رهبر جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران است که توانمندی آن، نقشی اساسی در حفظ و تحکیم جایگاه متزلزل ولایت فقیه و نظامیان حامی وی دارد. فرمانده اسبق سپاه: حذف بسیج
در ادامه پیشبرد پروژه “توانمند سازی بسیج“و قانونمند نمودن تحرکات ضد مردمی این ارگان در مجلس شورای اسلامی توسط نیروهای تندرو و دست نشانده سپاه، “محمد اسماعیل کوثری” فرمانده اسبق سپاه پاسداران و عضو کنونی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، از دولت کنونی ایران به جهت حذف بسیج از برنامه ششم توسعه، به شدت انتقاد کرد. ف
این عضو “جبهه پایداری” با متهم کردن دولت یازدهم به «وابستگی و خوش خدمتی به غرب و آمریکا»، دولت “روحانی” را دنباله رو سیاست های ضد سپاه و بسیج “بنی صدر” خواند.
وی با «خائن» نامیدن نخستین رییس جمهوری ایران، اظهار داشت: « همان راهی که بنی صدر 36 سال پیش طی و آسیب هایی را به نیروهای انقلابی کشور وارد کرده بود، امروز توسط دولت روحانی دنبال می شود.» کوثری، حذف بسیج از برنامه ششم توسعه را «مصداق نفوذ» و «اقدامی حساب شده» از سوی «استکبار جهانی» قلمداد کرد و دولت حسن روحانی را به «بی توجهی» و «ضدیت با بسیج» متهم نمود.
مطرح سازی مساله «نفوذ» توسط رهبر جمهوری اسلامی و تعمیم دادن آن به هر رویداد سیاسی کشور ، بیان گر «جنگ قدرت» میان رهبر به عنوان رأس هرم قدرت و دولت کنونی به عنوان بدنه قدرت است که توسط مهره های آن با عنوان «مقابله با نفوذ دشمن» پیگیری می شود. گامی که در سخنان فرمانده ارشد پیشین سپاه، با «دروغگو» خواندن دولت یازدهم و ادعای بدبینی و بی اعتمادی مردم به آن، در راستای تخریب این دولت، برداشته شده است.
تلاش برای مصالحه و مذاکره با قدرتهای جهانی به ویژه آمریکا از سوی دولت حسن روحانی در حالی صورت می پذیرد که رهبر جمهوری اسلامی و همراهانش به ویژه فرماندهان سپاه پاسداران، به صراحت از دشمنی با آمریکا و «استکبار ستیزی» دم می زنند و ادعا می کنند هر گونه گشایش در رابطه با آمریکا، راه را برای گسترش فرهنگ غربی و نفوذ دشمن در کشور، باز می کند اما به واقع این مخالفت و سنگ اندازی ها ناشی از نگرانی رهبر جمهوری اسلامی و سپاهیان از تقویت جناح اصلاح طلب و میانه روها و تزلزل جایگاه رهبری است.
کوثری در ادامه سخنان خود، بسیج را دارای «نقش محوری» در «کنترل و مهار فتنه 88» و ریشه کنی آن در نهم دی ماه همان سال عنوان کرد و از دولت کنونی ایران به سبب بی توجهی به «اصالت» این نیروی «انقلابی» و «همیشه در صحنه»، انتقاد کرد.
پرواضح است که در شرایط کنونی که سرکوب و ارعاب، کارآترین ابزار حفظ قدرت و جایگاه برای رهبر جمهوری اسلامی و نظامیان وابسته او به شمار می آید، بزرگنمایی و تقویت بسیج به عنوان نهاد مدافع انقلاب اسلامی، از مهترین اولویت های نظام جمهوری اسلامی محسوب می گردد؛ بدین ترتیب نهادی که قرار بود متشکل از مردم و مدافع آنان باشد، با شائبه سیاسی شدن، به اهرم فشار و سرکوب آنان مبدل شده است؛ امری که در پاسخگویی به اعتراضات مردمی به نتایج انتخابات سال 88 به خوبی مشهود و نمودار گردید. فرمانده اسبق سپاه: حذف بسیج فرمانده اسبق سپاه: حذف بسیج فرمانده اسبق سپاه: حذف بسیج ا توسعه فرمانده اسبق سپاه: حذف بسیج فرمانده اسبق سپاه: حذف بسیج فرمانده اسبق سپاه: حذف بسیج