ایران بریفینگ – ولی فقیه در سپاه در سالهای گذشته با تشکیل “حلقه های صالحین” و “شبکه هادیان سیاسی” اقدام به تشکیل شبکه گسترده ای در سطوح مختلف نموده و به شکل هرمی اقدام به تاسیس یک «حزب پادگانی»، با سوء استفاده از امکانات در اختیار سپاه نموده اند. نیروهای این تشکیلات گسترده در سراسر کشور، این روزها به عنوان عوامل اجرایی جناح اصولگرایی در حال سازماندهی نیروهای خود برای انتخابات هستند. عملکرد جناحی رهبر در انتخابات
“عبدالله حاجی صادقی” جانشین سعیدی نماینده فعلی ولی فقیه در سپاه که بصورت همزمان عضو جامعه روحانیت می باشد، طی سخنانی اظهار داشت: «در مقابله با فتنه نفوذ باید ارکان قدرت را قوی کرد، مجلسی باید تشکیل شود که دشمن و آمریکایی ها را عصبانی و ناامید کند. آمریکا و دشمنان برای خبرگان برنامه ها و نقشه ها دارند اما به فضل الهی راه به جایی نخواهند برد.» عملکرد جناحی رهبر در انتخابات
معاون نماینده ولی فقیه در سپاه با اعلام اینکه باید افرادی باید به مجلس خبرگان بروند که نسبت به ولایت، تبعیت مطلق داشته باشند، در بخش دیگری از سخنان خود، به عملکرد جناحی رهبری جمهوری اسلامی نیز اعتراف کرده و گفته است: «آمریکا می گوید اگر نتوانستیم رهبری درست کنیم، یک نسل دیگر رهبر در دست اصولگرایان است.»
او در سخنان خود به وضوح، ترس پنهان از شکست در انتخابات را در بین رده های فرماندهی ارشد سپاه نشان داده و ضمن اتصال کاندیداهای تایید شده در فیلترهای گوناگون شورای نگهبان به قدرت های خارجی گفته است: «اگر آمریکا موفق به نفوذ در مجلس خبرگان نشود، رهبری برای یک نسل دیگر در دست اصولگرایان می ماند.»
حاجی صادقی در واقع اعتراف کرده که خامنه ای نه تنها جایگاهش را به رهبریِ یک جناح کاهش داده که همه ارکان اصلی نظام و کشور را نیز به همین شکل واگذار کرده است. اینکه خامنه ای، عملکردی جناحی و نه ملی داشته، سخنی است که ظاهرا ناخواسته بر زبان این نماینده ولی فقیه جاری شده، اما ذهنیت واقعی او و همکارانش را عیان نموده است. “علی سعیدی” نیز که پیش از این عضو جامعه روحانیت بوده و اکنون نماینده رهبری در سپاه است، پیشتر اعلام مواضع مشابهی داشته است.
این اعتراف رسمی به مداخله سپاه درمهندسی انتخابات، آنجا جدی تر می شود که بدانیم “موحدی کرمانی” نماینده سابق ولی فقیه در سپاه نیز در کنار “مصباح یزدی” و “محمد یزدی” جزو سه چهره تصمیم گیر نهایی در خصوص فهرست انتخاباتی اصولگرایان بوده است.
علی رغم اعتراف آشکار سعیدی نماینده ولی فقیه در این نهاد به ارائه اطلاعات غیر قانونی به شورای نگهبان، برای «مهندسی پیش از انتخابات» و رد صلاحیت نامزدها، حالا وارد فاز دیگری شده و با بهانه تراشی های جدید، تلاش می کنند تا انتخابات خبرگان را عرصه رقابت نیروهای طرفدار آمریکا با مخالفان آن ترسیم کنند.
نماینده ولی فقیه در سپاه در توجیه عملکرد خلاف قانون خود گفته بود: «شورای نگهبان ممکن است از سپاه در تایید صلاحیتها استعلام گرفته باشد که سپاه هم پاسخگو بوده است، زیرا ممکن است افراد محکومیت قضایی نداشته باشند، اما دارای سوابقی باشند که در مراجع رسمی ثبت نشده است. پاسخ به استعلام شورای نگهبان به معنای دخالت در انتخابات نیست، بلکه این اقدام به معنای پاسخگویی به نهادهای قانونی کشور است.»
امام جمعه مشهد نیز در جمع حلقه های صالحین در مشهد ضمن اعلام نگرانی خود، نسبت به ورود «افراد زاویه دار با رهبری» به مجلس خبرگان هشدار داد و آنها را «جاسوس آمریکا» نامید. داستان وحشت اقتدارگرایان آنجا تشدید می شود که “محمدرضا نقدی” رییس سازمان بسیج نیز هم به ماجرا ورود کرده و گفت: «مردم تهران و ایران، جنازه نیستند که انگلیسیها و ملکه انگلیس برای ما لیست تعیین کنند که به چه کسی رای دهیم یا ندهیم؛ ما باید هوشیار باشیم و خلاف خواست انگلیس عمل کنیم.»
رئیس سازمان بسیج مستضعفین بعد از اظهارات تازه خامنه ای مبنی بر تمرکز دستگاههای تبلیغاتی جبهه استکبار بر مجلس خبرگان، هشدار داد:« در مرحله حساسی هستیم و نباید بگذاریم که مجلس ما به دست غارتگران بیت المال بیفتد که در این صورت کشورمان وضعیت پرتلاطمی به خود خواهد گرفت.»
باید روزهای منتهی به انتخابات را نظاره و رفتار اقتدارگرایان را رصد کرد. بطور قطع بخش های دیگری از این نهاد مهندسی کننده انتخابات (سپاه)، یا همان «فیل در تاریکی» داستان مولوی عیان خواهد شد. عملکرد جناحی رهبر در انتخابات عملکرد جناحی رهبر در انتخابات عملکرد جناحی رهبر در انتخابات عملکرد جناحی رهبر در انتخابات عملکرد جناحی رهبر در انتخابات عملکرد جناحی رهبر در انتخابات