ایران بریفینگ – رییس سازمان بسیج اساتید ایران گفت: فردی را باید برای ریاست جمهوری انتخاب کنیم که از بن دندان به آموزههای انقلاب معتقد باشد و خود را بازوی اجرایی ولی فقیه بداند نه یک ایدئولوگ.
به گزارش ایسنا سهراب صلاحی در حاشیه همایش ملی نقش اساتید فرهیخته زن در حماسه سیاسی در دانشگاه امیرکبیر، با مقایسهای بین وضعیت ایران و کشور مصر از لحاظ تاریخی، تمدنی و سیاسی اظهار کرد: “35 سال قبل همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران تصمیم گرفتند تا در مقابل آمریکا ایستادگی کرده و به طوری که بعد از آن ایران حتی یک روز رابطه مبتنی بر آرامش را با آمریکا نداشت. از طرف دیگر چند ماه بعد از پیروزی انقلاب، مصریها سابقه انقلابگری خود را کنار گذاشته و با امضای پیمان کمپ دیوید زیر پرچم آمریکا رفته و به عنوان دومین کشور کمککننده آمریکا مطرح شدند”.
وی ادامه داد: در مقایسه بین وضعیت مصر و ایران میتوان به این نکته پی برد که امروز نه تنها جمهوری اسلامی توان مقابله با آمریکا را دارد بلکه مجموعه قدرتها نمیتوانند با جمهوری اسلامی مقابله کنند که اگر میتوانستند حتما به آن عمل میکردند.
وی همچنین در مورد فعالیت هسته ای ایران گفت: امروز جمهوری اسلامی هستهیی شده است و هر کشوری که چرخه غنیسازی را داشته باشد، سایه شوم جنگ از آن بیرون میرود.
وی با اشاره به بحران سوریه گفت: در بحران سوریه یک طرف جمهوری اسلامی و طرف دیگر کل غرب و کشورهای منطقه همچون ترکیه، اردن، عربستان و قطر حضور دارند. مسولان کشور ما تاکید دارند که اجازه نمیدهیم که بشار اسد سقوط کند. هرکسی دنبال سقوط بشار اسد، بیآبرو خواهد شد. ایران در مورد سوریه نشان داد که قدرت بینالمللی است.
وی همچنین به حمله آمریکا به عراق اشاره و اظهار کرد: جمهوری اسلامی بدون حتی یک شلیک تیر توانست آمریکا را در عراق شکست دهد که بعد از آن بود که آمریکا به این نتیجه رسید که باید سیاست یکجانبهگرایی را در دنیا عوض کند. با شکست آمریکا در عراق، ابهت این کشور در دنیا شکست و بعد از آن به بحرانهای اقتصادی و اجتماعی مبتلا شد.
وی گفت: برای ادامه این راه طبق فرمایشات رهبری باید در حوزه داخلی موضوع تشکیل الگوی ایرانی، اسلامی پیشرفت را دنبال کنیم. ما اکنون در مرحله دولتسازی هستیم. انقلاب ما با موفقیت انجام شده، نظام مستقر گشته و با اقتدار تثبیت شده است. البته بعد از دوران جنگ 8 ساله، حرکتهایی از سوی دولتها شروع شد تا به جای پیگیری کردن استمرار الگوی ایرانی – اسلامی پیشرفت بحث هضم شدن در ارزشهای فکری، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی غرب را مطرح کنند. حداقل 10 سال در نظام اجرایی و تقنینی کشور این خط با شعار جبر مدرنیسم، دنبال شد.
رییس سازمان بسیج اساتید گفت: شعار اصولگرایی در جمهوری اسلامی در مقابله با این حرکت به وجود آمد. اصولگرایی یعنی بازگشت به آموزههای ناب انقلاب اسلامی در مقابله با شعار اصلاحطلبی. البته اصلاحطلبانی که با مفهوم تغییر ذائقه دینی مردم به ذائقه غربی کار میکردند، اندک است که آنها برای آنکه عقبه اجتماعیشان را از دست ندهند، هیچگاه اصلاحات را تعریف نکردهاند و به همین خاطر است زمانی به نعل و زمانی دیگر به میخ میزدند.
وی ادامه داد: باید کسی را انتخاب کنیم که از بن دندان به آموزههای انقلاب معتقد باشد و خود را بازوی اجرایی ولی فقیه بداند نه یک ایدئولوگ. یکی از مشکلات روسای جمهور در سه دوره گذشته این بود که نقش خود را اشتباه میدانستند.
وی در پایان به موضوع قانون هدفمندی اشاره و خاطرنشان کرد: در بحث هدفمندی مقام معظم رهبری به دولت گفتند که این موضوع بحثی ملی است و باید اجماعی بر آن اعمال شود. ایشان فرمودند که حتی از اپوزیسیون نجیب هم کمک گرفته شود. یعنی کسانی که مخالف ما هستند اما با دشمن همکاسه نمیشوند، چون این بحث ملی است و قرار است نظام همه را اداره کند. پس باید دولتی روی کار آید که بتواند از تمامی ظرفیتهای نظام استفاده کند.
رییس سازمان بسیج اساتید تاکید کرد که هدف اصلی دشمن در جنگ نرم تغییر ذائقه خانواده ایرانی از اسلام ناب محمدی به فرهنگ غربی است.
به گزارش ایسنا، صلاحی همچنین گفت: هدف اصلی دشمن در جنگ نرم تغییر ذائقه خانواده ایرانی از اسلام ناب محمدی به فرهنگی غربی است که برای این کار نوک پیکان را متوجه خانوادهها و متولی اصلی تربیت فرزندان یعنی زنان گرفته است.
وی گفت که دشمن برای این کار راهبردهای زیادی در دست دارد که نمونه آن راهاندازی جنبشهای فمنیستی است.
صلاحی محورهایی همچون خانواده، سبک زندگی، مقابله با جنگ نرم دشمن و معرفی مولفههای قدرت نرم انقلاب اسلامی را از جمله محورهایی برشمرد که اساتید زن میتوانند فعالانه در آن ورود پیدا کرده و آن را به جامعه اسلامی نشان دهند.
با اینکه صلاحی از قدرت ایران سخن می گوید ولی واقعیت امر این است در اثر سیاست های ایدئولوژی محور و غیر عقلانی حکومت جمهوری اسلامی روز به روز بر شدت بحران های داخلی نظیر فقر، گرانی، بیکاری و… افزوده می شود و در حال حاضر حکومت ایران در انزوای شدید بین المللی بسر می برد و حکومت جمهوری اسلامی یکی از ناقضان اصلی حقوق بشر در دنیا می باشد. حقوق زنان هم در زیر سایه قوانین مردسالار مبنتی بر تعالیم دینی حکومت ایران پایمال شده است.