علی حسین مظلوم، فرزند یکی از بنیانگذاران و فرماندهان ارشد حزبالله لبنان، روز شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ این گروه را به انجام عملیات سازماندهی شده برای ربودن و شکنجه مخالفان خود در بیروت متهم کرد.
این منبع نزدیک به حزبالله لبنان از وجود بازداشتگاههای مخفیانه متعددی برای این حزب خبر داده و گفته است که این بازداشتگاهها از کنترل دستگاههای قضایی و نهادهای امنیتی دولت لبنان خارج است.
علی حسین مظلوم گفته است که خود به مدت ۹ ماه دریکی از این بازداشتگاهها زندانی بوده است و شدیدترین شکنجههای قرونوسطایی را تحمل کرده است.
به گزارش ایران بریفینگ گفتههای حاج ولا در اغلب رسانههای عربزبان بازتاب بسیاری یافته و همه از آن به «فضیحت حزبالله» یاد میکنند.
بغداد پست؛ یکی از پایگاههای خبری عراق که رویکرد ملیگرایانه دارد در یادداشتی به قلم ابراهیم حمادی سردبیر این رسانه نوشته است: علی حسین مظلوم، مشهور به حاج ولاء عکسهایی از یکی از بازداشتگاههای مخوف حزبالله منتشر کرده که در مکانی تجاری و پرتردد در جنوب لبنان است او ورودی بازداشتگاههای سری حزبالله را نشان میدهد که بر آن تابلوی یک مزون لباس به نام ریبان نصب است.
مظلوم تأکید کرده، او توسط عناصر حزبالله لبنان ربودهشده و به مدت ۹ ماه در معرض شدیدترین انواع شکنجه و اهانت قرار گرفت.
بنا به گفتههای حسین مظلوم علاوه بر زندان بئر العبد در نزدیکی مجتمع سیده زینب که در پشت مرکز تعاون اسلامی واقع است یکی دیگر از بازداشتگاههای سری و مخوف حزبالله، زندان مرکزی است که در محله «حریک» پشت بیمارستان بهمن قرار دارد.
حزبالله همچنین بازداشتگاه دیگری برای بازجویی از مخالفان دارد که در نزدیکی مجتمع قائم است اما به گفته وی مخوفترین آنها زندان المجتبی است که پشت ساختمان شبکه تلویزیونی المنار حزبالله قرار میگیرد.
بنا بر اظهارات علی حسین مظلوم زندانیان در سلولهای انفرادی کوچک به مساحت ۲ مترمربع قرار داده میشوند و در طول مدت زندانی از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب محروم میشوند.
علی مظلوم گفته است که تصمیم دارد که علیه حزبالله لبنان به دستگاه قضایی رسمی این کشور شکایت کند تا این حزب به اتهام ربودن و شکنجه او محاکمه شود.
وی افزود: «این اولین باری نیست که حزبالله به ربودن، شکنجه و بازداشت مخالفان خود متهم میشود بلکه در سال ۲۰۱۱ نیز مرکز حقوق بشر این کشور در گزارشی این حزب را به داشتن بازداشتگاههای مخفی در بیروت متهم کرد اما نفوذ این حزب در نهادهای دولتی مانع از پیگیری پرونده و تحقیق درباره این اتهامات شد.
حزبالله لبنان همچنان در این بازداشتگاهها تاکنون دستکم ۳ ایرانی مخالف جمهوری اسلامی را هم در بازداشت نگهداشته و سپس به ایران منتقل کرده؛ رضا شیران دنیادیده که در اعتراضات پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ مصمم به برپایی تلویزیون جنبش سبز بود پس از ۲ ماه بازداشت دریکی از بازداشتگاههای حزبالله به تهران منتقل شد که از او اعترافات تلویزیونی نیز اخذ گردید.
آیتالله محمدعلی موسوی متقی، روحانی مخالف جمهوری اسلامی پسازآنکه در حومه جنوبی بیروت (ضاحیه) منطقه تحت نفوذ حزبالله سکونت داشت، ناپدید شد و سپس باگذشت ۶ ماه خبر انتقال وی به زندان اوین منتشر شد و هماکنون دربند دو الف متعلق به سپاه پاسداران در اوین هست.
پیش از آن نیز حمیرا صاحبقرانی پناهنده سیاسی ساکن هلند که برای دیدار با خانوادهاش به بیروت رفته بود پسازآنکه در فرودگاه خانوادهاش را مشایعت کرد و در انتظار پرواز خود به آمستردام بود ناپدید شد، دولت لبنان مدعی ترک خاک لبنان بود اما او هرگز به هلند نرسیده بود، دو سال بعد و در آبان ۱۳۸۵ دادگاه انقلاب خبر از محاکمه یک جاسوس ایرانی – هلندی داد و او را به حبس ابد محکوم نمود، صاحبقرانی در سال ۱۳۹۲ آزاد شد اما اجازه ترک ایران را پیدا نکرد.