ایران بریفینگ – در ادامه واکنش ها به رزمایش های اخیر موشکی سپاه پاسداران، رهبر جمهوری اسلامی با دفاع از برنامه های موشکی، مخالفان آن در داخل کشور را به «خیانت و ناآکاهی» متهم کرد. دفاع رهبر جمهوری اسلامی
آزمایش های موشکی سپاه پاسداران که تحت «عناوین عوام فریبانه» ای همچون «تقویت توان دفاعی» کشور و «تضمین امنیت» مردم، انجام می پذیرد، در حقیقت چیزی جز تداوم سیاست سوءاستفاده گرانه این ارگان سیاسی نظامی از قدرت و فعالیت های نظامی در کشور برای گسترش بحران داخلی و شکست سیاست های مصالحه جویانه ایران با دنیای غرب، نیست.
ساعاتی پس از انتشار نامه قدرت های جهانی (آمریکا، بریتانیا، فرانسه و آلمان) به سازمان ملل مبنی بر اینکه آزمایش های موشکی ایران، «نقض قطعنامه شورای امنیت» می باشد و باید با آن برخورد شود، رهبر جمهوری اسلامی با دفاع از اقدامات تحریک آمیز موشکی سپاه پاسداران و با اشاره تلویحی به “اکبر هاشمی رفسنجانی” از کسانی که دنیای فردا را «دنیای مذاکره و نه موشک» می دانند به شدت انتقاد کرده و گفت: «اگر این حرف از روی ناآگاهی گفته شده باشد یک مسئله است اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است.» هاشمی رفسنجانی در پیامی، دنیای فردا را دنیای گفتمان و نه موشک خوانده بود.
علی خامنه ای در ادامه سخنان خود «توان نظامی» را «مهمترین مسئله کشور» خوانده و بیان کرد: «جمهوری اسلامی باید از همه ابزارها استفاده کند. بنده با گفتوگوی سیاسی مخالف نیستم، البته نه با همه؛ در سطح مسائل جهانی با گفتوگوی سیاسی موافقم. امروز هم روزگار موشک است و هم مذاکره.» تاکید بر توان نظامی به عنوان مهمترین مسئله، نشان دهنده این است که رهبر حکومت غیردموکراتیک جمهوری اسلامی، با آگاهی از عدم وجود حمایت و پشتوانه های مردمی در داخل کشور، چاره ای جز تکیه بر چنین مولفه هایی ندارد.
برنامه های موشکی سپاه، یکی دیگر از سیاست های اجرایی دکترین نظامی سیاسی آن مبتنی بر صدور انقلاب اسلامی و تروریسم به خارج از مرزهای ایران و ایجاد رعب و خفقان در داخل کشور است که در زمان پسابرجام، تهدیدی جدی برای آشتی جهان و قدرت های جهانی با کشور و مردم ایران محسوب می گردد؛ مساله ای که از همان ابتدا برای این ارگانِ منفعت برنده از انزوای سیاسی و اقتصادی ایران، امری ناخوشایند بود.
سپاه پاسداران به دنبال شکست در پروژه دستیابی بر توان هسته ای، سعی کرده است تا این ناکامی را با مانور و به نمایش گذاردن موشک های بالستیک، پرده برداری از پایگاه های موشکی زیرزمینی و بزرگنمایی توان نظامی خود، جبران نماید.
“امیرعلی حاجی زاده” فرمانده نیروی هوافضای سپاه، پیش تر در نهم فروردین ماه اظهار داشت: «توان دفاعی و موشکی جمهوری اسلامی از 31 سال قبل پایه گذاری شده است.» وی با تاکید بر اینکه دشمنان به دنبال تبدیل «نقطه قوت» جمهوری اسلامی در بالا بردن توان موشکی به «نقطه ضعف» می باشند، رسانه ای نشدن رزمایش های موشکی سپاه در دو سال اخیر را موجب «پررویی» آمریکایی ها عنوان کرد. وی تصریح کرد «رهبر انقلاب اسلامی، بر توان موشکی و توسعه آن به عنوان الگوی موفقی از پیشرفت، تاکید دارد.»
به نظر می رسد تندروی های سیاسی و نظامی سپاه پاسداران، پس از سال ها پیگیری نافرجام برنامه اتمی، اینک با برنامه موشکی دنبال می گردد تا علاوه بر تثبیت هر چه بیشتر جایگاه سیاسی و نظامی اش در کشور، زمینه مداخله اش در امور داخلی کشورهای همسایه، جنگ افروزی در منطقه و گسترش تروریسم را همچنان فراهم سازد.
برنامه موشکی ایران به رغم آگاهی رهبر و نظامیان اقتدارگرای آن از اقتصاد بحران زده کشور در نتیجه تحمیل سال ها تحریم و سوء استفاده های سپاه از منابع ملی در کشورهایی همچون “سوریه، عراق و یمن” در جهت حمایت از نیروهای تروریستی و دولت های غیردموکرات، همچنان ادامه دارد؛ برنامه هایی که سرمایه ملی کشور را نه با هدف توانمندی دفاعی کشور، بلکه با اهداف ضدبشری و ملی، می بلعد و جز نتایج زیان بار برای مردم و کشور، چیزی به همراه نخواهد داشت. دفاع رهبر جمهوری اسلامی دفاع رهبر جمهوری اسلامی دفاع رهبر جمهوری اسلامی دفاع رهبر جمهوری اسلامی دفاع رهبر جمهوری اسلامی ر دفاع رهبر جمهوری اسلامی دفاع رهبر جمهوری اسلامی