* در ۲۸ مهر ۸۹، به گزارش فارس، در ۲۷ مهر، کارگران دفاتر خدمات ICT سه شهر نقده، میاندوآب و مهاباد و کنتور نویسان شرکت آب و فاضلاب ارومیه در اعتراض به وضعیت موجود در بهکارگیری آنها توسط شرکتهای خدماترسانی در مقابل استانداری آذربایجان غربی تجمع کردهاند.
* در ۲۸ مهر ۸۹، به گزارش کیهان: حکم ۷۴ ضربه شلاق چهار نفر از افراد “شرور” با حضور جمع کثیری از مردم و مسئولان شهرستان گنبد کاووس در میدان مرکزی این شهر اجرا شد.
* در ۲۸ مهر ۸۹، به گزارش کلمه، دومین جلسه دادگاه احمد قابل به ریاست قاضی کاووسی در شعبه ۵ دادگاه انقلاب مشهد با حضور احمد قابل، وکیل ایشان صالح نیکبخت و خانواده قابل برگزار شد. خانواده احمد قابل گفتهاند: آقای قابل همچنان بر نظرات خود استوار است و می گوید هرچه گفته ام و یا نوشته ام، از باب وظیفه شرعی و ملی خود بوده است و هر مسلمانی باید چنین باشد، بنابر این برای انجام وظیفه ام از چیزی ابایی ندارم و هرگونه با من رفتار کنند، به جان خریدارم.
* در ۲۹ مهر ۸۹، به گزارش رادیو کوچه، امیر کریمی از برگزارکنندگان مجلسهای دراویش گنابادی در شهرستان داران استان اصفهان، به دلایلی که هنوز اعلام نشده است به پلیس اطلاعات و امنیت احضار شده است.
* در ۲ آبان ۸۹، به گزارش جـــرس، شعبه ٣۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران، حکم ٣٣ ماه حبس و ٧۵ ضربه شلاق دادگاه بدوی برای سید نوید کامران، از بازداشت شدگان حوادث عاشورای ٨٨ را تایید کرد.
* در ۲ آبان ۸۹، به گزارش فارس، تعدادی از معلمان خرید خدمتی و ضمن خدمت با تجمع در مقابل مجلس، نسبت به اقدام آموزش و پرورش به اخراج آنها، تجمع کردند.
* در ۲ آبان ۸۹، به گزارش فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، مهدی خزعلی ۸ روز بوده است که در اعتراض به دستگیری و تحت فشار قرار گرفتنش، در سلولهای انفرادی، اقدام به اعتصاب غذا کرده است.
* در ۳ آبان ۸۹، تحول سبز، در ۲ آبان، جلسه رسیدگی به اتهامات آریا آرام نژاد تشکیل شده است. در جلسه رسیدگی به اتهامات آریا آرام نژاد، وی در دفاع از خود، آنچه، در دوران بازداشت در زندان، بر وی گذشته، از شکنجه های روحی و جسمی که توسط بازجویان و مامورین زندان بر وی وارد شده اند را تشریح کرد.
آرام نژاد، آهنگ ساز جوان بابلی بیست و ششم بهمن ماه و پس از خواندن آهنگ علی برخیز در شهرستان بابل دستگیر شد. وی دو ماه از دوران بازداشت خود را در سلول انفرادی گذرانده است. اما شکنجه ها:
۱– توهین و خرد کردن شخصیت به وسیله فحش و ناسزا و حتی مسخره کردن چهره و ظاهرم.
۲– ایجاد هراس و تهدید در مورد بازداشت همسرم که هیچ گونه فعالیت سیاسی و دخالتی در فعالیت های من نداشته است .
۳– توهین به برادر جانبازم و تهدید به بازداشتش در صورت همکاری نکردن من .
۴– تهدید به مرگ توسط نگهبان اداره اطلاعات ( ایشان می گفت : من مامور اطلاعاتم بیرون از اینجا براحتی با یک گلوله ترا می کشم،کسی هم نمی تواند مرا باز خواست کند .(
۵– تهدید به اعدام ! از سوی مقامات بازداشتگاه متی کلا .
۶– نگهداری در سلول ۵,۱ در ۲ متر بدون کوچکترین امکانات بهداشتی به شکلی که پس از مدتی سراسر بدنم آکنده از جوشهای عفونی شده بود.
۷– سهل انگاری عمدی در دادن دارو های مربوط به بیماری قلبی ام.
۸– همجواری در کنار سلول کسی که مبتلا به بیماری ایدز بود و وادار نمودن برای عبور پا برهنه از روی خونهایی که به واسطه خود زنی آن شخص در کف سلول ریخته بود.
۹–دادن اطلاعات توهین آمیز و غلط و انحرافی و القایی درباره همسرم .
۱۰ عریان کردن بدن به بهانه بازرسی در حالی که ماموری در دستش دوربین عکاسی بود . وی در جواب اعتراض مکرر و امتناع من وقیحانه و با خنده می گفت : میترسی؟!
۱۱– ضرب و شتم بسیار شدید و غیر انسانی توسط مامور زندان متی کلا در جواب درخواست ملاقاتم با پزشک، بگونه ای که تا مدتها آثارش روی بدنم قابل مشاهده بود .
۱۲– بستن دست و پایم با زنجیر به هم برای مدت طولانی در زندان متی کلا.
اینها نمونه های کوچکی بود از آنچه که در مدت بازداشت بر من گذشت.
و اما بنده پس از حوادث عاشورا که منجر به کشته شدن تعدادی از هموطنان عزیزمان گردید و پس از دیدن تصاویر تکان دهنده و جانسوز، احساس وظیفه کردم که ضمن محکوم کردن این عمل غیر انسانی ـ رسالت هنری ام را به بجای آورم. لذا دست به انتشار ترانه و آهنگی زدم که به ” علی بر خیز!” معروف گشت. محتوای این آهنگ اشاره دارد به سو استفاده عده ای دغل باز از نام خدا و قرآن و ائمه برای رسیدن به مقاصدی شیطانی و استمداد خواستم از ائمه برای برچیدن و خشکاندن ریشه های دروغ و نیرنگ و ریا. عجبا که امروز گویا توسل به دین و ایمان نیز در کشور ما جرم محسوب می شود ! امام حسین ع برای احیای امر به معروف و نهی از منکر شهید شد آنگاه توقع از ما شیعیان و پیروانش چیست ؟ اینکه بیاییم و فقط بر سر و سینه بزنیم ؟! و یا در برابر ظلم و ستم اعلام انزجار کنیم ؟! من رئیس جمهور را به رسمیت نمی شناسم! آیا مسلمان نیستم؟ بنده در روز عاشورا فریاد الله اکبر سر دادم و به خاطر فریاد زدن نام خدای بزرگ به خود می بالم. قطعا کافر و لا مذهب خواهد بود کسی که مرا به جرم فریاد زدن نام خدا به زندان بیندازد !
* در ۳ آبان ۸۹، به گزارش کلمه، حکم یک سال حبس تعزیری و ۳۰ سال محرومیت از روزنامه نگاری برای ژیلا بنی یعقوب، روزنامه نگار و فعال جنبش زنان در شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر استان تهران تایید شد.
*در ۴ آبان ۸۹، به گزارش دانشجو نیوز :تعدادی از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت تهران که سال گذشته در تجمعات دانشجویی در داخل دانشگاه و تظاهرات خیابانی دستگیر شده بودند، مجموعاً به حداقل ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شدند. این دانشجویان که پس از دستگیری، مدتی در زندان اوین و در بازداشت به سر برده بودند با قرار وثیقه موقتاً آزاد شدند تا اینکه در تابستان امسال به دادگاه انقلاب احضار شده و احکام اولیه برای آن ها صادر شد.برخی از دانشجویان که به دادگاه احضار شده اند میگویند که دادگاه آنها بیش از ۶ یا ۷ دقیقه طول نکشیده است.
* در ۴ آبان به گزارش سحام نیوز، در پی تقاضاهای مکرر خانواده نسرین ستوده، وکیل دادگستری و فعال حقوق زنان و کودکان، که از روز ۱۳ شهریور ماه در بند ۲۰۹ زندان اوین زندانی و اعتصاب غذای خود را هم از روز سوم مهرماه آغاز کرده بود، خواهر وی امروز اجازه ملاقات با وی را یافت. این ملاقات به صورت حضوری صورت گرفته ولی اجازه هیچ صحبتی جز احوالپرسی به آنان داده نشده است. در این ملاقات نسرین ستوده گفته است که تا روز جمعه در اعتصاب غذا بسر می برده است. وی در دوران ۲۷ روز اعتصاب، فقط آب خورده است و حتی از نوشیدن آب قند هم خودداری کرده است.
* در ۴ آبان ۸۹، به گزارش هرانا، سید سامی حسینی زندانی سیاسی محکوم به اعدام، هم اکنون در زندان مرکزی ارومیه در انتظار اجرای حکم بسر می برد. وی در زمان بازداشت به شدت مورد شکنجه قرار گرفته است تا به آنچه دستگاه امنیتی برای سناریوی خود نیاز دارد اعتراف نماید. وی ۳ ماه و ۵ روز در انفرادی بسر برده است. او متهم است به بمب گذاری در مسیر نیروهای سپاه پاسداران. دادگاه او ۶ تا ۷ دقیقه طول کشیده و به او اجازه دفاع از خود را نیز نداده است.
* در ۵ آبان ۸۹، به گزارش هرانا، عباس جعفری دولتآبادی در مراسم تودیع و معارفه سرپرست دادسرای ناحیه ۱۸ از اعدام ۵ نفر در دو، سه روز اخیر به جرم ورود و توزیع مواد مخدر خبر داده و گفته است اعدام کردنها ادامه خواهند یافت.
*در ۵ آبان ۸۹، به گزارش جرس، شفیق هادوی ۲۷ ساله، مهندس معدن و دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت است که قرار بود همین هفته از پایان نامه خود دفاع کند. وی فرزند محمد امین هادوی فعال اقتصادی و عضو سابق اتاق بازرگانی تهران است که جمعه ۲۳ مهر در فرودگاه امام خمینی تهران بازداشت شد. محمد امین هادوی فرزند مهدی هادوی نخستین دادستان انقلاب اسلامی و شفیق نوه اوست.
*در ۵ آبان ۸۹، به گزارش کلمه، علی جمالی، عضو شورای مرکزی و مسوول کمیته سیاسی سازمان دانشآموختگان ایران، از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه، به چهار سال حبس تعزیری محکوم شد. براساس این حکم علی جمالی، که به اتهام توهین به رهبری، توهین به رئیس جمهور، تبلیغ علیه نظام و همچنین تجمع و تبانی برای بر هم زدن امنیت داخلی، محاکمه شده بود، در مجموع به چهار سال حبس تعزیری محکوم شده است. همه این «جرمها» پس از رفتن جمالی به منزل مومنی به او بسته شدند.
* در ۶ آبان ۸۹، به گزارش ایلنا، حدود ۳۰ نفر از کارگران سازمان فضای سبز شهرداری آبادان در اعتراض به عدم پرداخت سه ماه حقوق و بیمه خود در مقابل شهرداری مرکزی دست به تجمع زدند.
* در ۹ آبان ۸۹، به گزارش آفتاب، دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایران صبح امروز یکشنبه با شنیدن خبر انحلال دانشکدهای که در آن تحصیل میکنند، در محوطه این دانشگاه تحصن کردهاند. نیروهای پلیس ضد شورش نیز اطراف ساختمان مرکزی دانشگاه منحل شدهی علوم پزشکی ایران، واقع در بزرگراه همت، را به محاصره در آوردهاند.
* در ۹ آبان ۸۹، به گزارش هرانا، در ادامه فشارهای دولتی بر علمای اهل سنت، مولوی عبدالمجید اسماعیل زهی (ابو عمار) به دادگاه ویژه روحانیت مشهد احضار شد. مدیر وبلاگ خاطرات روزانه ابوعمار و مدرس حوزه علمیه دارالعلوم زاهدان، بار دیگر برای چندمین بار به دادگاه ویژه روحانیت مشهد احضار شد و ایشان باید روز یکشنبه این هفته در دادگاه حاضر شود.
*در ۹ آبان ۸۹، به گزارش کلمه، دادگاه احسان عبده تبریزی، دانشجو، در ۸ آبان، به ریاست قاضی مقیسه در دادگاه انقلاب برگزار شد. وی که یکی از زندانیان جنبش مردم پس از انتخابات قلابی ۲۲ خرداد، محسوب می شود. ده ماه قبل و هنگام بازگشت از انگلستان، کشور محل تحصیلش، در فرودگاه بین المللی امام بازداشت و روانه زندان اوین شد.
*در ۹ آبان ۸۹، به گزارش کمپین بینالمللی حقوق بشر در ایران، در مهرماه سال جاری، ۲۳ نفر به اتهام «حمل و نگهداری مواد مخدر» در زندان وکیل آباد مشهد اعدام شدهاند. به گزارش وبسایت رسمی این سازمان مدافع حقوق بشر، این اعدامها در ماه گذشته و در دو نوبت انجام گرفته اند. در روز ۱۳ مهرماه، ۱۳ نفر و در ۲۰ مهرماه ۱۰ نفر در این زندان «به صورت گروهی و بدون اعلام قبلی» اعدام شدهاند.