این دو شهروند به گفتهی سایتهای دولتی «عضو یک شبکه فعال از مجاهدین» بودند که در حوادث پس از انتخابات دخالت داشتهاند.به گزارش مهر، این دو شهروند مبادرت به «توزیع تصاویر و پلاکاردهای مربوط به مجاهدین»، «تهیه تصویر و فیلم از درگیریها» و نیز «سر دادن شعارهایی به نفع مجاهدین» کرده بودند.
محمدعلی حاج آقایی در سال ۱۳۶۲ نیز سابقه دستگیری داشته است. به نوشتهی این سایت دولتی وی طی چندین نوبت مسافرت به عراق قصد اقامت در اردوگاه اشرف را داشته که به علت داشتن سن بالا مورد پذیرش قرار نمی گیرد.
همچنین به گفتهی سایتهای خبری دولتی جعفر کاظمی به اتهام «برقراری ارتباط با سرشبکه مجاهدین در داخل کشور»، «اقداماتی از جمله جذب و جمعآوری کمک مالی و فعالیت تبلیغی به نفع گروهک مذکور» اعدام شده است و فرزندش در کشور عراق است.
جلسات رسیدگی به اتهامات این شهروندان با حضور نمایندگان دادستان و وکلای آنان در شعب مختلف دادگاههای انقلاب اسلامی تهران برگزار و آرای صادره از سوی دادگاه تجدیدنظر استان تهران تایید شده بود.
جعفر کاظمی در ۲۷ شهریور در یکی از تجمعهای اعتراضی پس از انتخابات ریاست جمهوری بازداشت شد و در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۳۸۹ به اتهام «محاربه از طریق همکاری و ارتباط با منافقین» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به اعدام محکوم شد و چندی بعد نیز حکم وی در دادگاه تجدید نظر تایید شد.
پایان پیام