پس از فوت ناصر ملک مطیعی هنرمند پرآوازه ، بهروز وثوقی بازیگر ایرانی خارج از کشور گلایه نامه ای از چرایی دوری هنرمندان خارج از کشور در سوگ ملک مطیعی نوشت که در روز بدرقه ملک مطیعی در خانه سینما قرائت شد .
پس از آن موجی در بین سینماگران ایران ایجاد شد که هنرمندان ایرانی چرا باید در خارج از کشور بمانند و از هر گونه فعالیت هنری محروم باشند .
بلافاصله پس از این پیام بود که حسین شریعتمداری در کیهان نوشت : وثوقی در این پیام که متاسفانه در خانه سینما پخش میشد، بهگونهای اعلام کرد که گویا وی را از این کشور به زور بیرون کرده و تبعید نمودهاند. این درحالی است که براساس اسناد و شواهد تاریخی بهروز وثوقی چند ماه پیش از پیروزی انقلاب، اموالش را فروخته و از ایران فرار میکند. اینکه چرا وی مانند بسیاری از همپالکیهایش همچون ناصر ملک مطیعی و محمد علی فردین در ایران نماند را خود فردین طی گفتوگویی سالها پیش بیان کرده که در کتابی به نام «سینمای فردین به روایت محمد علی فردین» چاپ شده است. فردین در این باره گفته است: «(وثوقی) سینمایی هم که در قلهک داشت با تبانی اشرف (پهلوی) به وزارت فرهنگ و هنر فروخت. بهروز چهارماه قبل از انقلاب….. همه ما تعجب میکردیم با وجود اینکه کار او در سینما درحال اوج گرفتن بود، زندگیش را فروخت و رفت»
وثوقی در روزگاری ثروت باد آوردهاش را فروخت و از ایران فرار کرد که مردم ایران در حال قیام علیه فاسدترین و وابستهترین رژیم حکومتی تاریخ خود بودند ولی امروز او از «مردمم» سخن میگوید و خود را بهروز وثوقی«مردم» میخواند. این در حالی است که علت فرار وی از ایران، چهارماه پیش از انقلاب بهخاطر ترس از این بود که گرفتار خشم همین مردم نشود، چراکه وثوقی رابطه عمیقی با یکی از تبهکارترین عناصر رژیم شاه یعنی اشرف پهلوی داشت…
وثوقی در همین سالها در تعدادی از فیلمها و نمایشهای ضدایرانی مثل «تهدید»، «زرین»، «برخورد»، «فصل کرگدن» و تئاترهای «پروانهدر مشت» و «یک رویای خصوصی» با ضدانقلاب فراری دیگری به نام ایرج جنتی عطایی بازی کرد و حتی قرار بود اشرف برای فیلمی با شرکت او و به کارگردانی رضا بدیعی در آمریکا سرمایهگذاری کند.
اما امروز جریاناتی در خارج و داخل کشور سعی دارند تا با سانسور چنین کارنامه سیاهی، عناصری مانند بهروز وثوقی که همواره پشت به مردم خود کرده را تطهیر نموده و انقلاب و نظام را ظالم جلوه بدهند و متاسفانه برخی افراد هم ناآگاهانه یا لجوجانه با این جریانات مشکوک خارج کشور همراهی میکنند.
برای اطلاعات بیشتر می توانید صفحه تلگرامی ما را عضو شوید
سردار بهمن کارگر رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیزاز دیگر کسانی بود که به این موضوع واکنش نشان داده ، بهمن کارگر با بیان اینکه متاسفانه این روزها مطالبی منتشر میشود که آدم متحیر میماند، افزود: عدهای افراد معلوم الحال و فاسد را الگوی سینمای ایران معرفی میکنند.
وی گفت: باید ببینیم ما برای چه انقلاب کردیم و چه کسانی بودند که اداره کننده کابارهها بودند؟ خدا میداند اگر در کشور انقلاب نمیشد دیگر خبری از دین در کشور نبود.
رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بیان داشت: حالا بعضیها نامه مینویسند به رییس جمهور که بهروز وثوقی را بیاورید. آیا اینها از روی خانواده شهدا خجالت نمیکشند؟ این عنصر فاسد یعنی بهروز وثوقی عنصر طاغوت بود. بروید ببینید فردین چه صحبت هایی در مورد او بیان میکند.
وی ادامه داد: اصلا چه کسی مانع آمدن او به کشور بوده و اصلا چه کسی باعث رفتن او شد؟ وثوقی پرونده قضایی و شاکی خصوصی دارد و علیه شهدا آثاری ارائه کرده است.
کارگر بیان داشت: این همه بازیگر که بعد از انقلاب کارشان را ادامه دادند و کسی جلوی آنها را نگرفت. سوال اینجاست که الان مشکل سینمای ایران نبود بهروز وثوقی است؟
وی ادامه داد: گاها بعضی از مسئولین نادان هم با آنها همراهی میکنند. باید برای سینمای ایران عزاداری کرد اگر الگو و آقایش امثال اینها هستند.
کارگر گفت: ما به دنبال حکومت اسلامی هستیم نه هنر فاسد. عدهای از بازیگران مراسم افطار رییس جمهور را به دلایل اقتصادی رد میکنند و در آخر میگویند خواستار آمدن وثوقی هستیم.
رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه این افراد بعضا هم به صدا و سیما انتقاد میکنند اظهار داشت: آیا روزنامه هایی که صحبتهای این چنینی را تیتر میکنند، همین قدر پیگیر مسائل مستضعفین و خانواده شهدا هم هستند؟