بازرسان شرکت متاپلتفرم شرکت مادر فیسبوک اعلام کردند، شبکهای از حسابهای جعلی و جاسوسی در جهت خرابکاری در شبکه های فیسبوک و اینستاگرام که منشأ آنها از ایران بوده را شناسایی و حذف کردهاند.
به گفته بازرسان شرکت متا، برخی از این حسابهای جعلی همچنین از عکسهای شخصیتهای رسانهای و افراد مشهور از بریتانیا و عراق به عنوان عکس پروفایل خود استفاده میکردند. به گفته این شرکت عملیات یاد شده با یک شبکه تروریستی مستقر در ایران که متا قبلاً در دسامبر ۲۰۲۰ آن را حذف کرده بود ارتباط داشت. آن شبکه بیشتر مخاطبان عرب، فرانسوی و انگلیسی زبان را با استفاده از حسابهای جعلی هدف قرار میداد.
همچنین متا پلتفرمز در بیانیهای اعلام کرد، این شبکه از حسابهای کاربری جعلی که به ظاهر در انگلستان و اسکاتلند فعالیت داشتند استفاده کرده و تصاویری راجع به وقایع جاری و انتقاد از دولت بریتانیا را پست میکرده است.
بخشی از ارتش سایبری ایران از اختیارات و زیر نظر مستقیم سپاه تروریستی پاسداران ایران بوده و از تشکیل سایتی که سپاه تروریستی پاسداران رسما مسئولیت آن را به عهده گرفته، سایت گرداب وابسته به مرکز جرایم سازمان یافته خبر داده است. این سایت توسط فرمانده پدافند سایبری سپاه تروریستی پاسداران راهاندازی شده است.
حمله به تویتر به علت ابعاد جهانی آن مهمترین حمله هکرهایی است که زیر عنوان ارتش سایبری ایران فعالیت میکنند. اما تنها تویتر نبود که مورد حمله قرار گرفت سایت بایدو بزرگترین موتور جستجوگر چینی نیز در مورد هجوم قرار گرفت.
پیش از این نیز سایت موج سبز آزادی یکی از موثرترین و مهمترین سایتهای مخالفان دولت ایران در جریان اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری مورد هجوم این ارتش تروریستی قرار گرفت. سایتهای رادیو زمانه، خبرنامه امیرکبیر، وبسایت شخصی محسن سازگارا، سایت جرس نیز از دیگر وبسایتهایی بودند که مورد هجوم ارتش سایبری ایران و سپاه تروریستی پاسداران قرار گرفتند.