ایجاد ناامنی و ترویج ترویسم در خاورمیانه توسط سپاه پاسداران و گروه های وابسته به آنها در ماه های اخیر اعتراضات جامعه جهانی را در بر داشته، این در حالی است که کمیته روابط خارجی پارلمان بریتانیا در روزهای آینده طرحی را به دولت ارايه خواهد کرد که بر اساس آن، دولت بریتانیا کلیت سپاه پاسداران جمهوری اسلامی را به عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی میکند.
کمیته منتخب روابط خارجی پارلمان بریتانیا در این طرح استدلال کرده است که سپاه پاسداران جمهوری اسلامی، با حمایت مداوم و پیگیر از نیروهای تروریستی و گروههای مسلح غیر دولتی، در جهت تضعیف ثبات و امنیت در منطقه گام بر می دارد.
ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۱۹ سپاه پاسداران را در لیست گروههای تروریستی قرار داد و بریتانیا حالا تحت فشار است تا از این اقدام آمریکا تبعیت کند. کمیته روابط خارجی مجلس بریتانیا در سال ۲۰۲۰ از دولت خواست تا به دلیل گروگان گیری حکومتی از سوی جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران در این اقدام آمریکا با این کشور همراه شود. حالا و به خصوص پس از حمله حوثیهای یمن به ابوظبی و ادامه حمایت سپاه پاسداران از گروههای تندرو، این درخواست دوباره مطرح شده که بریتانیا هم سپاه پاسداران را در لیست سیاه خودقراردهد.
اقدامات تروریستی و ایجاد ناامنی و حمایت از گروه های تروریستی در خاورمیانه توسط سپاه پاسداران با معیارهایی که در قانون مبارزه با تروریسم، در سال ۲۰۰۰ در بریتانیا تعیین و مصوب گردید مطابقت کامل داشته و بنا بر طرح کمیته منتخب سیاست های خارجی پارلمان بریتانیا، شناسایی سپاه پاسداران به عنوانی سازمانی تروریستی ادامه داشته و دارد. آمریکا تا کنون نه تنها سپاه پاسداران و شاخه برون مرزی آن، نیروی قدس را در فهرست تحریمهای خود قرار داده، بلکه شرکت ها و نهادهای وابسته به آن در حکومت ایران را نیز با عنوان پیش بردن کارزار تروریسم تحریم کرده است.