«اقتصاد جامعهای که مملو از اختلاس و مجرمین یقهسفید است نمیتواند جامعه شادی باشد»
وضعیت اقتصاد غارت شده کشور توسط سردمداران رژیم به جایی رسیده، که روزبهروز تأمین معیشت برای مردم دشوارتر میشود طوری که بر اساس اعترافات رسانههای حکومتی بیش از ۹۰درصد مردم زیرخط فقر و بیش از ۴۰میلیون زیر خط فقر مطلق هستند.
روزنامه دنیای اقتصاد۲بهمن ۱۴۰۰ نوشت: «اقتصاد ایران در وضعیت دشوار کمسابقهای قرار گرفته که وجه بارز آن گسترش فقر و کاهش پیوسته قدرت خرید مردم است».
این در شرایطی است که تورم نیز سرسامآور بالا میرود، و بر اساس گزارشهای رسمی نرخ سالانه تورم برای هر خانوار شهری و روستایی به ترتیب ۴۱.۸و ٤٥.٨ درصد است (روزنامه ستاره صبح۲بهمن ۱۴۰۰).
شکسته شدن ستون فقرات مردم فقیر نتیجه سیاستهای ضدمردمی است که باعث شده است بهقول یک کارشناس حکومتی «طی دوره سه ساله بین سالهای ۹۶ و ۹۹ جمعیت زیر خط فقر کشور بیش از ۲برابر افزایش یابد».
این شرایط دهشتناک ایران را در بالاترین رده کشورهای دارای اختلاف طبقاتی قرار داده است. چنانچه درآمد قشر اندک وابسته به رژیم دهها و حتی صدها برابر درآمد سایر مردم است.
آنها با چنگاندازی بر اهرمهای اقتصاد کشور روزبهروز مردم بیشتری را به دام فقر گرفتار کرده و درصد بالاتری را به زیر خط خط فقر مطلق میرانند.
f