واکنش ها به نورپردازی پرچم ایران و چین بر روی برج آزادی همچنان ادامه دارد. مخالفان، آن را گواهی بر فروش ایران به چین میدانند اما از نظر موافقان، اقدامی برای همگرایی راهبردی با اقتصاد اول جهان در آینده است.
به دنبال بالاگرفتن واکنشها نسبت به این اقدام، سازمان زیباسازی شهرداری تهران در توییتی نوشت که نورپردازی پرچم ایران و چین بر روی برج آزادی با اجرا و نظر بنیاد رودکی، انجمن دوستی ایران و چین و همکاری سفارت چین اجرا شد و شهرداری پایتخت و سازمان زیباسازی نقشی در ساخت محتوا و بازه زمانی اجرا نداشتند.
بسیاری از کاربران نیز به شدت نسبت به این اقدام اعتراض کردند از جمله، سعید بشیر تاش، فعال سیاسی مخالف جمهوری اسلامی با انتشار تصویری از این مراسم نوشت: ایران سرزمین اشغال شده و مجید دری، زندانی سیاسی پیشین نیز مینویسد: ایران را به تاراج چین میدهند و در کانادا سرمایه گذاری میکنند. بسیاری از دیگر کاربران نیز نقش بستن پرچم چین بر روی برج آزادی را دردناک و غم انگیز دانستند و از ایران به عنوان مستعمره چین یاد کردند. گروهی دیگر نیز با جملهای مشابه اعتراض خود را نسبت به این مراسم نشان دادند: ایران فروشی نیست.
از همگرایی راهبردی و اقتصادی با دولت چین و اجرا شدن این توافقنامه ۲۵ ساله که برخی منتقدان در شبکه های اجتماعی این سند را با عهدنامه ترکمنچای مقایسه کرده و آن را سند فروش ایران به چین میدانند، موجب سلطه بیگانه بر منابع طبیعی، اقتصادی و قوای نظامی میشود و هیچ گونه تعهدی برای مردم ایران نداشته و نخواهد آورد. این نتایج ۴۳ سال تمامیت خواهی جمهوری فاسد اسلامی ایران و سوء مدیریت کشور بوده که امروز بیش از پیش آشکار شده و کشور را اسیر تنگنا های شدید اقتصادی و حکومت را گرفتار در بن بست های همه جانبه قرار داده است.